IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    виж преци соросоида какъв капан си беше заложил с тази прецакана бомба на 30 мин . сега я стигна . голям е тирикат соросоида . ама аз късо му казвам и от 26000 че долу бомбата ми прецаканата скоро ще отмъсти

ама само как си тества прецаканата бомба на 30 мин а. уникален е тоа тирикат

Коментар

• виж го преци соросоидчето . как бързо папка от 30 мин гироса , ама сега като стигне горния и го съборя за апокалипсисис има да си въртоли цял ден . скиви само

Коментар

• виж преци соросоида какъв капан си беше заложил с тази прецакана бомба на 30 мин . сега я стигна . голям е тирикат соросоида . ама аз късо му казвам и от 26000 че долу бомбата ми прецаканата скоро ще отмъсти

Коментар

• еййййй преци. тази световна война 11944 пак ми избяга . цццццц. ще почакаме още малко че апокалипсисът явно скоро ще почне

Коментар

• кой ли е научил соросоида да е така невъзпитан . може би мама и тати с малките шапчици . ххххххххххххххххххх

Коментар

• става соросоида още по нагъл

Коментар

• глей ся на дау жо къв е мазен . прави се на тирикат хххххххххххххххххххх

Коментар

• обаче като прецака някоя долна бомба и после как лапа соросоида . а като е за падане се прави на тирикат ххххххххххххххххххх

Коментар

• почна соросоида да прави силни движения . близо сме до апокалипсиса

късо на дакса

Коментар

• яната много ме радва . голяма красавица

Коментар

• направи си капана на дакса соросоида с прецаканата бомба . бичи още и още

Коментар

• къде си тръгнал соросоид . късо на дау жо

Коментар

• так и ребаунда до гироса на дакса е факт

Коментар

• въй. какво стана с петрола . аз ли го съборих или той сам падна

Коментар

• петролът и него го секнах от бомбата и го скалпирах с 1000 барела

Коментар

Working...
                                X