IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късо от 10713 соросчо . Хахахахаха. Как ще си поиграя с теб и представа си нямаш.ххххххх

Коментар

• А яната пада ли пада и си отива.

Коментар

• Като гледам как се напъва еврейчето Сорос нещата няма да могат да удържат дори до края на юли и всичко ще избамка .

Коментар

• Малко остана до бомбата на петрола на 38.622. Помогнете. Бутнете още малко и да прибирам че как беше тръгнал петролът към 100, хвана ме страх

Коментар

• Стана 10 часа и пазарните участници пак купували щото светлото бъдеще идвало. Купувайту купувайту

Коментар

• Нови дъна за дакса . Сега да видим бомбата на 12403 на 15 мин как ще реагира с дакса. Хохоххохоххох

Коментар

• бомбата на царя слънце на 4н потопя и потапя яната . а още нищо не е започнало . до края на лятото ехеееее колко време има за скимтене ххххх

Коментар

• прибрах стоповете на оптимистичните даксажии купили в 9 часа .

оказва се че хората имам много пари за харчене и купуват ли купуват . ами като имат много парички ще им ги вземаааааааааааааааа

ххххххх

Коментар

• Късо от 10712 соросоид. Ссссссссс

Коментар

• Обаче тия тирикати пазарните участнизи много оптимистични бе. Само купуват. Отваря в 9 часа алъшвериша и те веднага купуват. Ццццц. Искат да им прибера стоповете. Ххххх

Коментар

• Соросоид

пускам си сисибиси телевизията сиенен сиенбиси маргекуотч евронюзззз инвестинг и сумати еврейских сайтове и само положителни новини. Време е да те съборя соросоид.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          Късо от 10682
                          Късите които пуснах от бомбата излизат соросоид. Пак си на загуба а аз пак съм в играта

Коментар

• Пукат стопчетата на даксажиите. Пук пук ххххххххх

Коментар

• Яната само как пада от бомбата ми на 4н . Нови и нови дъна.

Аз съборих яната а не някой друг. Аз съм царят слънце

Коментар

• Добрютро бухтички сладки на баба мекичките палави

Соросоид стига ме занимава с твоя еврейски вирос. Много елементарна е тази измама. Хххх

сега бутни петрола до бомбата на 38.622 и да затварям 10000000 барела къси .

Коментар

Working...
                                X