IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• О да. Скоро ще спра интерета навред. Напъвай се соросоид. Да унищожим всичко.

Коментар

• Къси дакс от 12811

Коментар

• Соросоида си остави бомба на 10905 за да се върне до нея и изтрепе късаци. Но аз в този момент му казвам 5000 насдака къси от 10905 соросоид. Хххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Къс петрол от бомбата на 40 доларески соросоид. Добре се напъна и го закара чак до нея. Ххх
          сега ще ти взема паричките
          Соросоид бомбата от петъка почва да отмъщава. Ти ако си мислиш че с един уикенд чакане ше ме изплашиш жестоко се лъжеш. Ххххххххх

Коментар

• Абе яната почнала да рисува дясно рамо на обърната главичка. Страшно хитър е соросоида няма спор.

но това няма да му помогне с индексите. Оптимизъм от 9 часа на дакса си отиде. От тук нататък всякакъв оптимизъм бързо ще си отива.

Коментар

• И по другата седмица ще са страхотни отчетите, а то ще пада ли пада Въпреки добрите отчети. А август ще пада без никаква причина и тогава соросоида ще се лее от смях как е измамил пазарните участници. Хххххх

Коментар

• Та така . Любимата думичка на Соросоида е Въпреки . Че тогава защо да се вярва на нещо, като то после се случва на Въпреки. Значи всичко е Лъжа и Измама. Елементарно Уотсън!

Коментар

• Тази седмица всичко ще пада Въпреки добрите отчети които Соросоида ще пусне навсякъде. И когато всеки се чуди що пада Въъъъпреки добрите отчети , Соросоида ще каже че падало заради страха от корона гироса

Коментар

• Добрютро протестиращи. Какви са тия мирни протести. С мирни протести нищо не се постига

но този път си мисля че протестите ще бъдат по сериозни защото голямото нещо идва. Остават още месец и половина до края на лятото а до тогава голямото нещо ще се появи. Дори съм сигурен че върхо на този безумен еврейски балоняк е тази седмица. Късо на всичко. Време е за сериозни румънски протести. Хххххххх

Коментар

• То пламнало от вирроса всичко но въпреки пламването еврейчето сорос дигал индекситте. И всеки се чуди що така ставало. Ххххх

късо соросоид от 25920

Коментар

• Къс петрол от бомбата на 40 доларески соросоид. Добре се напъна и го закара чак до нея. Ххх
                        сега ще ти взема паричките

Коментар

• Дългите петроли от бомбата на 38.622 излизат. Дигай дигай соросоид че трябва да се леби. Ххххххх

Коментар

• Нови дъна за яната. Време е . Напъването е безмислено. Ще унищожа Всичко

Коментар

• Затворих и 100000000 барела къс петрол на бомбата 38.622. Казах му на соросоидчето че ще го заакарам там а той не ми вярва. Хххххххх

Коментар

• Много приятно свалям соросоида от бомбата. А как се пънеше англииския му евреин. Хххххххх

Коментар

Working...
                                X