IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе чухте ле бе . чухте ли какво наредило еврейчето на щабът

да се слагат маски на открито . ама иначе в дикотеките нацепените батки и леки жени които работят за еверйчето нямало да слагат маски . там нямало вирос

хяхяхяхяхях

сечта предстои . страхотна тучна апокалиптична сеееееееееееечччччччччччччччччччч

късо ма еврейкеееееее

Коментар

• идеално ми идва напъването соросоидно

ол ин късо на даун жонс

Коментар

• бай бай евро сега сооооооосно ще ти прибера пошлите напъни на валутатата ти евро

хххххххххххххххххх

Last edited by the architect; 20.10.2020, 19:13.

Коментар

• до тука беше еврото . сега ще му разкажа играта

до 0,97

време е за апокалипсис

Коментар

• а как фърчеше нагори след 16,30 направо се изплаших

Коментар

• така

не знам дали забелязвате но аз бях този който свали с Бомбата си поривите на аити измамата Насдак нагоре

хохохохохох

Коментар

• Най-вероятно доларът ще се харзулне към еврото и паундът ще го последва.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Знаете ли що се напъва толкова еврейчето на еврото. Щото не иска някой да има къса за 0.97

Късо от бомбата на 1.18358 и 1.1853
                  до петък еврото ще бъде размазано зверски и ще приберем яко еврейски евраци. Хяххяххях
                  Долар-юан 6.68 и много лоша прогноза за паунда кого ще пребиваш не знам?

Коментар

• Най вероятно ще имаме няква пошла еврейска новина за брекзита

Коментар

• Знаете ли що се напъва толкова еврейчето на еврото. Щото не иска някой да има къса за 0.97

Късо от бомбата на 1.18358 и 1.1853
                      до петък еврото ще бъде размазано зверски и ще приберем яко еврейски евраци. Хяххяххях

Коментар

• днес еврото ще вдигне дакса най много до тука после го фалирвам

Коментар

• пак късо от бомбата . ще размажа еврото та чак до 0,97

Коментар

• пак късо на еврото от бомбата . днес в европата ще има взир и еврото ще бъде разсипано
                            ще му прибера паричките аз на това тарикатче соросоидно

Коментар

• оооооооооооо

за малко да се обърна и еврейчето напънало еврото

късо до дупка . определено до края на седмицата еврото ще бъде разсипано . а това означава хубава новинка по телевизиите

Коментар

• хубаво че прибрах че еврото Давид Соломон гледай как веднага дига . ама като пада се прави на израелтянин

Коментар

Working...
                                X