IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИЗПУКАХ СТОПОВЕТЕ НА ПИЧОВЕ ИГРАЕЩИ НА ДАКСА

ХОХОХОХОХО

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      идеално ми идва напъването соросоидно

ол ин късо на даун жонс

ЕТО ОЛ ИНА МИ НА ДАУН ЖОНС ИЗЛЕЗЕ МООООООООЩНО

ХХХХХХХХ

СЕГА ОТМЪЩАВАМ С БОМБАТА НА 1 МИН . МАЛКА АМА МНОГО ОТМЪЩАВА

Коментар

• видяхте ли уважаеми зрители как аз цалят слънце прибрах паричките на еверйчето от свещената бомба на 28531

ХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРЕЦИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• толкоз му беше на еверйския петрол

късо от бомбата на 4н

не се шегувам

Коментар

• прибирам късите ол инове на дакса

Коментар

• почвам да прибирам парички от соросоидчето давидово от бомбата на даун жонс . хохохохохох

Коментар

• обаче забелязвате ли как евро валутата дигна следобяд и индексите я последваха малко по късно . ей сега като я закарам под парапета и ще стане мноооооооого интересно

ххххххххххххххх

Коментар

• мъ то се напъвало бе

КАКТО ПРЕДНИТЕ ДНИ КОГАТО ПАК СЕ НАПЪВАШЕ И МУ ПРИБРАХМЕ ПАРИЧКИТЕ ЗА ДЖАааааааЗЗ И ИЗЛОЖБИ

КЪСО ОТ БОМБАТА на даун жонс и на насдакът

Коментар

• абе вие разбрахте ли . онова соросоидче давидко соломонов от голдман саш се напъвал за 28531

до тука си ханукярче. . късо

а иначе имало страшна пандемия казаха по еверйското битиви която била много страшна . хххххххххххххх

чакам си ол ина да излезе от бомбата . не се шегувам

Коментар

• вече ол ин късо на дакса точно от бомбата

Коментар

• забележете колко безпомощно рейнжва еврейчето на върха на Еврото в опит да откаже скъсилите . но това му е грешката . еврейската измама веднага се надушва

Коментар

• да кажем също късо на еврейчето на сипа от бомбата на 1н

съвсееееееееем скоро ще му прибера паричките за меценатство

Коментар

• напъването на еврейчето е заради петролът . с него той от век поне споносорира своите основни и приятели арабелите

ама сега ще им прибера паричките на всички на еверйчето и на неговите приятелчета

късо от бомбата на 4н

Коментар

• късо на дакса

уж всичко е пламнало а еврейчето дига индексите

ааааааааааааа еверйче знам ти еврейските номера

на боровец имало само туристи от израееееееееееееееллллллллллллл

Коментар

• скоро започват протестите на хората срещу еврейската измама ковид и ще настане тууууучна сеч
                                разбира се че това е целта му . оня си има сценарии. аз съм го чел
                                късо ма

Коментар

Working...
                                X