IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айдееееееее изпрасках ли ви стоповете Цицонтеци

хххххххххххххххххххх

знаете ли какво има на 12498

ххххммммммммммммммм че откъде да знаете . вие сте невежи

Коментар

• абе вие забелязахте ли че горе върхо на насдакът днес беше на сатанярското 12666
      да бе ще забележите . та вие повече от носа си не виждате . хяхяхяхяяяяяяяяяяя

разбира се че пускам късо от сатанярското . нали само аз царят Слънце мога да преборя рогатия Сатаняяяяяяяяяррррррр

с чесън

Коментар

• кво стаааа с туй евро много падна

оня с хавлията още ближе рани . дано си е взел хапчетата че определено на него повече ще му помогнат . балък мизерен

хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• обаче наблюдавам че яната ми предлага страхотни шансове за пичалба и съм заложил капан на бомбата за да прибера парички малко от сатанярчето

така че се оглеждайте за късо

Коментар

• абе вие разбрахте ли . доста балъци напускали дълги и накупили бионтек мионтек и Цицонтек като видели че насдакът тръгва нагоре .

ама балъците не знаят че като се стигне една бомба за пип два и няма бягане от бомбата . пак ще ви завлека надолу . хохохоххохохохохо

днес прибирам за последно и отпивам блажено ракийжос и изпушвам един магданозззззз . ххххххххххххххх

Коментар

• охоооооуууууууу
              какво наблюдаваме уважаеми зрители с хавлии приготвили се да прихванат преминаващия наблизо космически кораб

ами нищо не наблюдаваме

просто рогатия си направи прецакване на бомбата на 5 мин и сега върна

късо от бомбата и да му прибирам паричките на рогатия

става дума за петролът за непросветените

Коментар

• няма къде да ми избяга насдакът и сипът . напускал съм един пенсионен фонд от свещеното 12345 и 3581 .

ххххххххххх

Коментар

• оня галактическия стопажия с хавлията му прибрах стоповете . беше пуснал дълги евраци . хяххяхяхяхяхяхяяяяяяяяяя

ми балъци с лопата да ги ринеш . какво да ви кажа

Коментар

• ццццццц това евро нови дъна направи . много съм доволен

Коментар

• хубаво че затворихме златата на връщанката до бомбата че глей как дига

Коментар

• ММММММММ петролчето от кога го чакам до тая прецакана бомбичка от вчера

ама глей как се пада до бомба с гапове и сополи

така ще бъде и апокалипсисът

хххххххх

Коментар

• ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ВСИЧКО ЩЕ ИЗБАМКАААААААААААААА

ПАДАЙ ОТ 3581 КАЗАХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХ
                          Last edited by the architect; 09.12.2020, 18:30.

Коментар

• КУПУВАЙ КУПУВАЙ ЦИЦИОНТЕК . ТОЙ ЩЕ СПАСИ СВЕТА

Коментар

• СЛЕД КАТО СЪМ ТУК АПОКАЛИПСИСЪТ ЩЕ ДОЙДЕ . И НИЩО ЖИВО НЯМА ДА ОСТАНЕ

Коментар

• ТУЙ ЕВРО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПАДА ОТ БОМБАТА . ТАКА МИ ГРЕЕ СЪРЦЕТО И ДЖЕБА

Коментар

Working...
                                X