IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вчера нали заложих капан на сатаняра на яната

е прибрах му паричките от бомбата

хяхяхяхяхяхяхх

Коментар

• ХУБАВО ЧЕ ЗАТВОРИХМЕ КОЛЕГИ ЕВРАЦИТЕ ЧИ ГЛЕЙ КЪ дигна

Коментар

• за днес приключвам и играта на насдакът

ЕДНА ВЕЛИКА МАЛКА БОМБА НА 12222 БЕШЕ УДАРЕНА И ПРИБИРАМ ВСИЧКИ МАНГИЗИ НА ПОКЕР МАСАТА

ХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Коментар

• ко тана с еврака нали дигаше

много дашно днес това евро

еееееееееееее

къде си тръгнал рогат да бичиш срещу бомбите

ти бичиш аз пускам ти бичиш аз пускам

накрая ти прибирам мангизите НА БОУУУУУУМБАТА

​​​​​​​

Коментар

• нови дъна на дакса добре е
            Last edited by the architect; 10.12.2020, 16:56.

Коментар

• да ви кажа сладурчета

вчера бях много оптимистично настроен за дакса защото се насочи към бомбата ми но не я тества за пип два . при последвалата курррррррекция напусках късички защото знаех че няма бягане от бомбата и ще завлека всичко

така и стана . сега прибирам парите на рогатия сатаняр на бомбата на дакса и пей сърце

хоххохохохооооооооооооооооооооо

хахххаххахах

хихихихихиххихии

Last edited by the architect; 10.12.2020, 16:50.

Коментар

• добрютро гълъбчета . днес еврото много ме зарадва от бомбата на 30 мин и залебиХ СООООООООООООООООООООСНО

ХХХХХХХХХ

НАЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  вчера Сатаняра за пип не ми тества бомбата . знаете ли какво става като не ми тествате бомбата . прибирам парите на балъците
                  ЦицонтеЦи Бионтеци .

Тус не си прав. Така са се оакали в стария свят с грипа, че ще снасят на Курито милярди, че ушите им ще плющят. Ама за доктор Менгеле и може би за измамата на Фаучито може и да касирам.

Коментар

• насдакът на рогатия 666 www стигна 12345

ще има няква мижава корекция. ама няма какво да спаси апокалипсиса от 12345

пълна пародия са тия напъни . напъни на безсилието

хохоххохохх

ще се наслаждавам как се гърчи в мъки

Коментар

• да ви кажа приятели другари

много съм доволен и от даун жонс . тука на бомбата ще позатворя една две къс ипуснати така дето викат американците TO HAVE

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

АБЕ ТААА БОМБА Е ТОООЧНО НА 30000

ХХХХХХХХХХХХХ

Last edited by the architect; 09.12.2020, 21:41.

Коментар

• кък е цицонтека . инжектира ли отровата си у мирните и нищо неподозиращи граждани на света

ххххххххххххххххх

Коментар

• ето същия номер и при златото . за пип два не ми тества бомбата и после завлякох златните бубулечки надоле д обомбата . охааааа. много добре се получи бих казал

НАЗДРАВЕ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            аааааааа сатаняр късо на сипа от бомбата . няма да ми избягаш .

един балък вчера с хавлия ми каза вчера че късите ми на сипа нямало да излязат . балъкът иска нещата да станат веднага . АМИ НЕ СТАВАТ ВЕДНАГА БАЛЪК .

нещата узряват . СЕГА УЗРЯВА И АПОКАЛИПСИСЪТ

ТАКА ДЕ СИПОВЕТЕ МИ ИЗЛЯЗОХА ДОКАТО СИ ПИЯ РАКИИЖОСА И СИ ПУША МАГДАНОЗА

Коментар

• 2000 барела прибрани от петрола . той щял гапове да ми пълни . Ами бомбата Сатаняр , Ь?

Last edited by the architect; 09.12.2020, 20:51.

Коментар

• вчера Сатаняра за пип не ми тества бомбата . знаете ли какво става като не ми тествате бомбата . прибирам парите на балъците
                                ЦицонтеЦи Бионтеци .

Коментар

Working...
                                X