IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво пошло напъване на сатаняра . само да чукнем 4 януаре и ще му разкажа играта . напъването е безмислено

Коментар

• защо дигат борсите като има нов щам

Коментар

• късо на сипа пак да приберам яко парички

Коментар

• ко стааа трови ли ваксината трови ли . хххххх

късо на дакса

Коментар

• Ко стана с убиткойна. Хубу че съм аз че да го сваля от 23456 на 22222 точно преди малко и да прибера сатанярските парички . Хоххохохохо. Много ми харесва този убиткойн.

Коментар

• ПРИБРАХ И ЗЛАТОТО ОТ БОМБАТА НА 4Н ДО ДОЛНАТА БОМБА . ХЯХЯХЯХЯХХЯ . КАЗАХ ВИ СУТРИНТА КЪСО АМА ВИЕ КУПУВАТЕ ЗЛАТНИ БУЛШИТИ

Коментар

• оооооооохоооооооо дае жонс и той паднал от петъчната бомба7А К

А КАКЪВ ЗВЕРСИК БЕШЕ ПЕТЪЧНИЯ ОПТИМИЗЪМ . СПОМНЯТЕ ЛИ СИ САТАНЯРСКИ ОПТИМИЗСТИ И ВИ КАЗАХ ЧЕ РАНО СЕ РАДВАТЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• ко стана с оптимизма на насдакът от петъка и неделята . нали сатанярите си гласували сатанярски стимулиращ план

еми бомбата отмъсти и нребрах сатанярските парички на насдакът . нали ви казах че в пундрелник ще лебя яко кяо . хяхяхяхяхяяя

Коментар

• въййййй ми той много паднал дакса би джингиби ххххххххх

Коментар

• та така пиленца

на 15 ноември нагло нагло рогатия сатаняр ми прецака бомба ана дкаса . започнах да пускам къси . късо след късо - почти бях фалирал . ама като стигна 13581 си знаех че е края и бомбата на 1 мин 13259 ще отмъсти зверски . и ето днес съм в мангизите . сатаняра е яко фалирам щото му прибрах мънгизите . хяхяхяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• Яко ляб пада от дакса. Мед ми капе на душата

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          КЪСО ЗА НАСДАКЪТ

ТОВА ЩЕ ГО ОСТАВЯ ЗА ПУНДРЕЛНИК ДА ПИРБЕРА САТАНЯРСКИТЕ РОГАТИ ПАРИЧКИ МММММММММММММ

КАК ОБИЧАМ БАЛЪЦИ ДА МИ СЕ НАПЪВАТ НА БОРСИТЕ И ДА ИМ ПРИБИРАМ ПАРИЧКИТЕ СЛАДКИ

Ха ко тана бе. Нали стимули имало . Що пада насдакът и дае жонс от бомбите. Казах ви че днес сооосно прибирам от всичко. Късо на златото от бомбата на 4н. Това беше и на златото

Коментар

• Евракът е бай бай от 1.22222. Кажете сбогом. След новапгодина сополчетата напнасдакът и сипът и убиткойна също започват. Ще бъде страхотна забава

Коментар

• Ко става гълъбчета. Дакса пада от свещеното 13581 хохоххох. Пък и още долу една бомбичка на 1 мин не е отмъстила. Ама как ви прибрах стопчетата на дакса нощеска .плааааача. петролът и той е бай бай от бомбите казах ви.

Коментар

• КЪСО ЗА НАСДАКЪТ

ТОВА ЩЕ ГО ОСТАВЯ ЗА ПУНДРЕЛНИК ДА ПИРБЕРА САТАНЯРСКИТЕ РОГАТИ ПАРИЧКИ МММММММММММММ

КАК ОБИЧАМ БАЛЪЦИ ДА МИ СЕ НАПЪВАТ НА БОРСИТЕ И ДА ИМ ПРИБИРАМ ПАРИЧКИТЕ СЛАДКИ

Last edited by the architect; 19.12.2020, 00:07.

Коментар

Working...
                                X