IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до ханукярския празник ще сваля и насдакът до бомбата . няма да ми избяга

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      ко стааа трови ли ваксината трови ли . хххххх

късо на дакса

а това е черешката на тортата . казах късо на дакса от бомбата на дакса на 1 мин .

и она сатаняр бичи . е колкко да бичи . биченето му само ме прави по богат . сега ще му прибирам паричките връщайки се до бомбата

хяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяя

Коментар

• и на сипа му прибирам паричките точно от вчерашната бомба

Коментар

• дау жонс и той пада от бомбата на 30 мин и му прибирам паричките

а сатаняра залива телевизиите със сатанярските си лъжовни новини хяхяхяхяхяхя

Коментар

• абе добро утро бе пиленца

абе много е хубаво да станеш и да видиш че бомбите са свалили индексите

абе тооолкова е хубаво . ще го отпразнувам като си изпържа мекички хххххххххххх

ето напремира насдакът пада от бомбата

Коментар

• късо на петрола и да му прибирам паричките

Коментар

• обаче туй голям майтап в неделя пиленца . оня рогатия вика имаме спасителен план за хиляди милиарди долари . автоматично в пундрелник онез балъците се вързват на измамата на сатаняра и купуват особено като видят ръстове от долар два . след това аз им прибирам стоповете и паричките

найс а!

Коментар

• добре де целия свят е пламнал с ковид че доли и нови щамове има а пък сатаняра дига борсите .аз нищо не разбира . аз от африка

Коментар

• 2000 сипа от бомбата и да му прибираме паричките както днес го сторихме страхотно . хохохохоох

Коментар

• още 1000 късе наскдака на пооооошлото напъване . както днес така и утре ще му прибера паричките . хохохохохохохохох честити празници

Коментар

• последни пошли ама мнооооого пошли напънин на сатаняра на дау жонс . 2000 даун жонс от бомбата и както днес пак ще му ппибара парите на сатаняра рогат . хххххххх

Коментар

• хубу че затворих убиткойна на 22222 че гллей как дигна сатаняра
                          Last edited by the architect; 21.12.2020, 19:48.

Коментар

• айде чукна бомичката . сега да пирберем парата. майтап ви се струва това са пари . прибирайте .

Last edited by the architect; 21.12.2020, 19:44.

Коментар

• 1000 къси насдака от тука . че този понеделник добре залебих

Коментар

• аааааа знам що дигат борсите . щото Цицонтека най секси компанията в цял свят била готова с ваксина и за новия щам . хяхяхяххяхяяхяхяхяхя

Коментар

Working...
                                X