ТОЛКОЗ БЕШЕ С КОВИДА . КОВИДА ИЗЧЕЗНА . САТАНЯРА ВЕЧЕ НЕ МУ Е ИНТЕРЕСНА ТЕМАТА . СЕГА ПРИГОТВЯ ГОЛЯМАТА НОВИНА КОЯТО ЩЕ НАПРАВИ ПЪРВОТО МИ ПАДАНЕ ОТ -20%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАБЕ ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ
САТАНЯРА ВЧЕРА СИ НАПРАВИЛ ОБЪРНАТА КРАТУНКА ТОЧНО НА БОМБАТА . АМА САМО С ПОДПИРАНЕ НЯМА ДА СТАНЕ САТАНЯРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АЩЕ ТЕ ИЗРИНА . ХЯХЯХЯХЯХЯХ
ТОЙ И НАГЪЛ БИЛ . НОЩЕСКА МИ ИЗЦАКАЛ БОМБА . УСЕЩАМ КАК ДНЕС СИ ПРАВИМ ВРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪХХХХХХХХХХХХХ САТАНЯРСКИ . ХОХОХОХОХ
КЪСО ОТ БОМБАТА МА
Коментар
-
АБЕ ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ
САТАНЯРА ВЧЕРА СИ НАПРАВИЛ ОБЪРНАТА КРАТУНКА ТОЧНО НА БОМБАТА . АМА САМО С ПОДПИРАНЕ НЯМА ДА СТАНЕ САТАНЯРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ АЩЕ ТЕ ИЗРИНА . ХЯХЯХЯХЯХЯХ
ТОЙ И НАГЪЛ БИЛ . НОЩЕСКА МИ ИЗЦАКАЛ БОМБА . УСЕЩАМ КАК ДНЕС СИ ПРАВИМ ВРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪХХХХХХХХХХХХХ САТАНЯРСКИ . ХОХОХОХОХ
КЪСО ОТ БОМБАТА МА
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТази тема е с терапевтично и изследователско предназначение
Наблюдава се не от психолози, а от психиатри
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЧудя се .... Във форумът е пълно с психолози , предлагащи услугите си ... Тук , надничали ли са ?
Наблюдава се не от психолози, а от психиатриLast edited by barbaron; 10.02.2021, 01:44.
Коментар
-
охоооо ние затворихме даун жонса бе сатаняр . твойте плямпачи замлъкнаха . хяхяххяхяхяхях
Last edited by the architect; 09.02.2021, 23:04.
Коментар
Коментар