If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колоко хубаво ще бъде лятото навсякъде ще се леят оптимистични еврейски новинки а онова само ще дълбае надолу и надолу. Хяяхяхх този път няма да ми избягате
какво става с еверйската ковид измама . още ли вярвате на еврейската ковид измама . индексите дигат . няма ковид. това е просто една еврейска измама . хяхяхяхяхяхях
но края на еврейската измама и еврейските индекси ИДВААААААААААААААААААААААААААААААА
Архи чудя се дали койн сток ще го дропнат до 150-200 да приберат кеша от ентусиастите или ще го правят на Гагарин още сега. Първото ми се вижда по интересно. Чудел съм се дали да не си отворя крипто сергийка. Толкова много оптимисти с кеш-
ааааааааа еврейчето нямало да падне от 33333 било много лесно така искало да стигне 34000. ама еверйче знаеш ли че повече 3333333 няма да видиш тази година . хяхяхяхяхяхяхяхяхяяя
Аууу Короната отвърща на удара. И аз да бях при сделка за 1,8 милярда дози щях да постъпя по същия начин. Ама вече е свирено Албиона е аут от фармацията Зенеки Глаксота максота. Идва нова ера където Янките и Дойчовците ще са властелиниет на инжекциите.. И дъртият кралски вампир затова не го е преживял, а се гътна така си мисля аз. Архиииииииииииии скъсай им шортите на онова чучоло наречено кралица.
Коментар