Аз го гледам 1,755.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Ей тоя доллар.
Ми те хората го свалиха - купиха си.
Сега го вдигнаха - продадоха и си купиха активи в Европско и оттам голямата локва.
Сега ,има вариянт да маа нагоре покрай Греция.
Има вариянт и да маа надоле.
К'вото и да стане - на "хората'' им е през фара.
А и производство на стока са приготвили да има за продажба при свободната търговия през окЯна.
Едните ша печелВат от висок доларес - па другите от нисък евракис /и обратното де/
/Мои си размисли - без препоръки за нищо/.
Коментар
-
Англия и Щатите много добре си "кътат'' верния съюзник Грийс.
И така трябва.
Като имаш такъв верен и точен съюзник - можеш да си правиш каквото искаш в Еуропа и с Долара и с Еурото и с Динара и с Тюрк лирес и т.н.
Така ще стане и с Украине и точно така трябва.
Ще връткаш с лекота и Руска и Полско и Белоруско и всички там близки.
Сега - някой се възхищават на Греците ,няма защо ,възхищавайте се на великите.
Те Греците че са помияри са помияри - но от висок клас,най-висок.
/без препоръки за нищо/.Last edited by The Big One; 24.04.2015, 10:06.
Коментар
-
Сценарият, който ми се върти при Гърция вън :
1.Гърция излиза, малка паника, еврото надолу
2.Минават няколко месеца и другите кандидати за изпадане от групата на Еврозоната нямат проблеми.Еврото поема курс на север и връща доволно.
Към 2 има и една условност - Гърция не трябва да повлича Испания, Италия и др.
Все още ми е трудно да повярвам, че Гърция ще бъде оставена да излезе по трудния начин. То лесен няма де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеИ изобщо всичко "Made in China" е реално в долари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ като поевтинее еврото какво от това?Не мисля да си купувам долари не ми трябват така че курса не ме интересува.Комар не играя
А петрола?Ай фоня и Сони-то как ще ги купуваме?
Коментар
-
Чисто математичестки...
Ако Гърция фалира и напусне еврозоната, няма как да "изпарят" еврото, което се е падало на Гърция. Т.е. Еврото ще остане същото като количество, но трябва да го разпределим на с една по-малко страни от еврозоната. Т.е. еврото би трябвало да поевтинее със:
БВП_еврозона / (БВП_еврозона - БВП_Гърция)
Не е ли така?...
А в действителност, ако наистина Гърция фалира, няма да се учудя и на двата варианта - Еврото да падне с 10 фигури, или да се качи с 10 фигури.
Разбира се, "анализаторите" ще обясняват в двата различни случая следните "мантри":
1. случай. "ала бала... Гърция фалира, еврозоната в криза.... дрън-дрън. Еврозоната е може би пред разпад.... Ще има ли и други" и т.н.
2. случай. "Европа се отърва от мързеливите гърци... дрън-дрън. Европа се отърсва от кърлежите.... В еврозоната остават само стабилните икономики....." и т.н.
А между другото отзад за бекграунд бат Марио върти един трилион евракита на печатарката, ей така за разкош....
Ето това е истинския форекс, каквото и да стане, обяснение винаги има и то е логично.Last edited by d333; 20.04.2015, 18:12.
Коментар
Коментар