Днес голямо падане на USD спрямо еврото.. интересно до кога и какви нива ще е ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениекъм днешна дата 05.05.
Купува Продава
EUR - USD 1.1141 1.1143
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеТяхната ако я категоризираш като "скапана държава" , Нашата не знам дали е в класацията?!
А колко им е зле в тяхната "скапана държава"....... Но Аз съм мазохист и искам там! А не тук в нашета където само честни и почтени люде... и от време на време някой се запалва от хубав живот тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеТяхната ако я категоризираш като "скапана държава" , Нашата не знам дали е в класацията?!
А колко им е зле в тяхната "скапана държава"....... Но Аз съм мазохист и искам там! А не тук в нашета където само честни и почтени люде... и от време на време някой се запалва от хубав живот тук
Относно зелените гущери / еврото - "нещата" леко отиват на север и после ще има пляс на юг.Last edited by andy2000; 30.04.2015, 10:36.
Коментар
-
"И я го гледам и тате го гледа, но козата си сака пръч...."
Аз щото не виждам , чета ......
http://www.standartnews.com/biznes-f...ar-282294.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеMи честно да ти кажа зелената тоалетна артия изобщо не ме интересува.Ама изобщо.Както и скапаната им държава населена от убийци и крадци
А колко им е зле в тяхната "скапана държава"....... Но Аз съм мазохист и искам там! А не тук в нашета където само честни и почтени люде... и от време на време някой се запалва от хубав живот тукКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко не спре до 1,25 отива по дяволите.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДнес ни мъ, ни дъ всички мълчат и гледат с ужас падението на една чиста артия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко не спре до 1,25 отива по дяволите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнениемне просто всичко си отива на мястото ..... щеше да има парапет, ама щеше ..... та чак на 70 стинки щеше да слезне европееца, еми да ама ньет .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДнес ни мъ, ни дъ всички мълчат и гледат с ужас падението на една чиста артия.
Коментар
Коментар