IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

В коя валута бихте обърнали кеша си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kerviel Разгледай мнение
    Не знам, аз също съм се интересувал за доларните депозити и като цяло лихвата е сравнително по-висока от тези в другите валути?!
    Това виц ли е....
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Не знам, аз също съм се интересувал за доларните депозити и като цяло лихвата е сравнително по-висока от тези в другите валути?!
      Ако ми намериш по-висока лихва за долари от колкото за лева и евро си у чрепня...ама нема такава.
      Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• [/QUOTE]

Коментар

Чакай сега, от кои валути била по висока лихвата. Има ли някъде по висока лихва за $ от колкото за ЕUR и BGN
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

колегата йосиф е напълно прав. имаш валутен риск с доларите при това виж как се обезценява зверски долара напоследък .
            щом живееш във ЕС всичко различно от евро и левове е ненужен риск .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              точно за спестявания и то дългосрочно и в България не се препоръчва в долари поради 2 основни причини:
              1. по-ниска лихва
              2. валутен риск.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнение
                За спестявания в долари, а иначе си предпочитам лева или еврото ...
                точно за спестявания и то дългосрочно и в България не се препоръчва в долари поради 2 основни причини:
                1. по-ниска лихва
                2. валутен риск.....

Коментар

• За спестявания в долари, а иначе си предпочитам лева или еврото ...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    аз пък съм за българския лев , защото ми е много сладък и леко си го харча
                    да повторя

Коментар

• AUD
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• NOK
                        научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• Продължаваме да сме в рецесия, а периодът на депресия ще бъде дълъг. Задава се втори, още по-страшен цикъл на кризата”, това заяви в студиото на „Свободна зона” по ТВ+ докторът по икономика Евгени Кънев. Той обясни пред зрителите на предаването, че резултатите на България, в икономическо отношение, са функция на случващото се в държавите с по-развити икономики.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• аз съм за швейцарски франкове. Там положението винаги е стабилно
                            Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнение
                              АЗ също съм за щатската валута, а и прогнозите сочат значително подобряване на икономиката на Щатите.
                              Абе ако знаех, преди 2 години щях да се запася със шоколадчета "Милка", че в момента са много сладки,...ама вече от сладост почват и да нагарчат!

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнение
                                АЗ също съм за щатската валута, а и прогнозите сочат значително подобряване на икономиката на Щатите.
                                аз пък съм за българския лев , защото ми е много сладък и леко си го харча
                                Last edited by йосиф; 31.08.2010, 16:26.

Коментар

Working...
                                X