Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В коя валута бихте обърнали кеша си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kerviel Разгледай мнениеНе знам, аз също съм се интересувал за доларните депозити и като цяло лихвата е сравнително по-висока от тези в другите валути?!Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerviel Разгледай мнениеНе знам, аз също съм се интересувал за доларните депозити и като цяло лихвата е сравнително по-висока от тези в другите валути?!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kerviel Разгледай мнениеНе знам, аз също съм се интересувал за доларните депозити и като цяло лихвата е сравнително по-висока от тези в другите валути?!
щом живееш във ЕС всичко различно от евро и левове е ненужен риск .
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеточно за спестявания и то дългосрочно и в България не се препоръчва в долари поради 2 основни причини:
1. по-ниска лихва
2. валутен риск.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнениеЗа спестявания в долари, а иначе си предпочитам лева или еврото ...
1. по-ниска лихва
2. валутен риск.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаз пък съм за българския лев , защото ми е много сладък и леко си го харча
Коментар
-
„Продължаваме да сме в рецесия, а периодът на депресия ще бъде дълъг. Задава се втори, още по-страшен цикъл на кризата”, това заяви в студиото на „Свободна зона” по ТВ+ докторът по икономика Евгени Кънев. Той обясни пред зрителите на предаването, че резултатите на България, в икономическо отношение, са функция на случващото се в държавите с по-развити икономики.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнениеАЗ също съм за щатската валута, а и прогнозите сочат значително подобряване на икономиката на Щатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнениеАЗ също съм за щатската валута, а и прогнозите сочат значително подобряване на икономиката на Щатите.Last edited by йосиф; 31.08.2010, 16:26.
Коментар
Коментар