Аз съм на Делта Сток!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеАз използвам актив трейдс и съм много доволен от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте
Можете ли да ми препоръчате форекс брокер?
Да предлага добри спредове, добри суап рейтове и разплащанията с български клиенти да стават бързо и без проблеми
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеОт нашите Бенчмарк. Адмирала иначе дава добри условия и по ECN.
А за препоръка Alpari - много добри условия по ECN на комисионна иначе, FXpro!
Alpari вземат комисионна ако търгувам през ECN?
А ако търгувам през MT4 печелят само от спреда?
а тия FXpro?
Има ли предимство да ползвам български брокер сравнено с Alpari примерно?Last edited by dian88; 08.11.2014, 19:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте
Можете ли да ми препоръчате форекс брокер?
Да предлага добри спредове, добри суап рейтове и разплащанията с български клиенти да стават бързо и без проблеми
Мерси
А за препоръка Alpari - много добри условия по ECN на комисионна иначе, FXpro!Last edited by needtoknowmore; 08.11.2014, 17:50.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеПрочете ли какво пише в темите, където се разисква въпроса дали изобщо някой е виждал на живо човек, печелещ от Форекс? Дали печелещите не са мит, който да привлича нови кленти на ИП?Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар