IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой форекс брокер ползвате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да конкретно от българските кой е най-добре да се ползва?
    Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Аз вече съм много разочарован от повечето чужди брокери с представителства в България, затова съм се насочил и работя само с български...добър и бърз съпорт, добро изпълнение на поръчките, имат теглене на каса и тегля без да чакам (което за мен е много важно).

Коментар

• Аз също ползвам услугите на Activtrades.

Коментар

• за 10 000 никои няма да те мисли, разбира се ти ако не се чустваш добре, винаги може да си ги декларираш и след това да се похвалиш, колко много данък си имал възможност да платиш
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
            Не искам да изглежда че изкарвам много, и съм много богат. Миналата година спечелих нещо, не много но... спечелих. И просто за тази година целите се увеличават, но понеже не разбирам много от останалата законова част, и ако се стигне до превод на сума над 10 000$. Ако ме забележат може да тръгнат да ме проверяват или да ме обвинят в нещо там в каквото обвиняват при недоказани средства и затова питам.
            Е, в България данъка е 10 процента - какъв е проблема да си го платиш?
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Не искам да изглежда че изкарвам много, и съм много богат. Миналата година спечелих нещо, не много но... спечелих. И просто за тази година целите се увеличават, но понеже не разбирам много от останалата законова част, и ако се стигне до превод на сума над 10 000$. Ако ме забележат може да тръгнат да ме проверяват или да ме обвинят в нещо там в каквото обвиняват при недоказани средства и затова питам.

Коментар

Добре с чужд брокер няма да ме знаят от НАП ,къде и колко печеля. Докато не започна да си прехвърлям пари от сметката за търговия, на банкова сметка в България, и тогава ако сумите са значителни как да ги обясня ?
                Ако са Ви толкова големи суните,ще намерите начин да не ги прехвърляте в България.

Коментар

• Добре с чужд брокер няма да ме знаят от НАП ,къде и колко печеля. Докато не започна да си прехвърлям пари от сметката за търговия, на банкова сметка в България, и тогава ако сумите са значителни как да ги обясня ?

Коментар

И аз имам нужда от съвет, досега търгувах в Бенчмарк финанс, но откакто вдигнаха маржин изискванията вече не ми харесва. Търгувам основно сребро и то не само маржина му е висок, ами и спреда. Та ако ми препоръчате някой надежден брокер с маржин под 1% и спред под 0.035$ върху среброто ще се радвам доста. Ето този е такъв хубав брокер http://www.axitrader.com/ но като не е български ми се струва сложно и допълнително рисковано да се търгува с така чужд ?
                    Няма никакъв проблем да се търгува с чужд брокер. Дори мисля е препоръчително. Гледай само да е регулиран NFA , CFTC за американски FCA за английски , тесен спред, ниски комисионни и добра ликвидност.

Коментар

• И аз имам нужда от съвет, досега търгувах в Бенчмарк финанс, но откакто вдигнаха маржин изискванията вече не ми харесва. Търгувам основно сребро и то не само маржина му е висок, ами и спреда. Та ако ми препоръчате някой надежден брокер с маржин под 1% и спред под 0.035$ върху среброто ще се радвам доста. Ето този е такъв хубав брокер http://www.axitrader.com/ но като не е български ми се струва сложно и допълнително рисковано да се търгува с така чужд ?
                      Last edited by Shadow1; 16.04.2015, 20:03.

Коментар

• Ще подкрепя колегата Георги за твоя въпрос.
                        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• брокер за новини

Я кажете някой брокер, при който може да се тургува спокойно по време на новини? Принципно ми се иска да е пробвам нещо и съм чувал, че uk-регулираните са най-добре, че там комисията им ги проверява реално ако ощетяват клиентите.

Коментар

• AktivTrades са супер. Препоръчвам ги. Имат офис и в София.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Wise Разгледай мнение
                              Аз държа позиция в Cash cfd-та в Делтасток от години - основно американски и европейски акции и Etf-и. Няма лихви за поддържане на позицията, но няма и ливъридж. Комисионните са ниски.
                              Делтата са идеални за дългосрочно търгуване на CFD-та. Нямат лихва на cash-а и си плащат дивидентчетата редовно. Сигурно има и с по-добри условия, но поне са си българи и винаги мога да се разбера със тях. Отчетчета им са сложнични, ама ако има нещо им се обаждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                                колега ти от колко време ги ползваш ?
                                интересувам се защото от доста места не са се държали коректно.
                                Вече от две три места чух за този брокер ActivTrades и ми стана интересно.
                                Ще взема и аз да ги проуча
                                Аз също ги ползвам и съм доволен. Може на лично съобщение да ти разкажа подробно впечатленията ми.
                                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X