IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой форекс брокер ползвате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
    колега ти от колко време ги ползваш ?
    интересувам се защото от доста места не са се държали коректно.
    Вече от две три места чух за този брокер ActivTrades и ми стана интересно.
    Ще взема и аз да ги проуча
    Не се занимавайте с бъкети. Помисли за интерактив брокерс, МБ, дукаскопи и други по-сериозни компании. Като за начало всеки който предлага откриване на сметка за 100-200$ го подминавай без замисляне

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
      Аз използвам услугите на Activtrades и съм доволен от тях, покриха предварителните ми очаквания и не са ме разочаровали, абе коректни са
      колега ти от колко време ги ползваш ?
      интересувам се защото от доста места не са се държали коректно.
      Вече от две три места чух за този брокер ActivTrades и ми стана интересно.
      Ще взема и аз да ги проуча
      http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Аз използвам услугите на Activtrades и съм доволен от тях, покриха предварителните ми очаквания и не са ме разочаровали, абе коректни са
        http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Wise Разгледай мнение
          Аз държа позиция в Cash cfd-та в Делтасток от години - основно американски и европейски акции и Etf-и. Няма лихви за поддържане на позицията, но няма и ливъридж. Комисионните са ниски.
          при цфд-та един от недостатъците е - че не може да си възстановиш част от платените
          данъци върху дивидента
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• бях чел някъде, че се оплакват от тях, но знаеш ли ...
            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• някой има ли впечатления от Телетрейд?

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                Прав си комисионната е дебела, но ако мислиш да ги държиш дълго време и през електронната платформа е скъпо, щото ти реални взимаш пари назаем от брокер(банка) за да купиш акции и лихвата по заетите пари ти изяжда дивидента, ако има въобще такъв и за 10 години отива лихвата колкото е цената на книжата
                Аз държа позиция в Cash cfd-та в Делтасток от години - основно американски и европейски акции и Etf-и. Няма лихви за поддържане на позицията, но няма и ливъридж. Комисионните са ниски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                  Ц!

Фондът изплаща компенсация на всеки клиент на инвестиционен посредник в размер на 90 на сто от стойността на вземането, но не повече от 40 000 лв.

Зачетох се и се оказа че има Фонд за компенсиране на инвеститорите. Интересно колко ли парички е събрал. Щото няма лошо паричките от КТБ да влязат в някоя дивидентоснасяща компания
                  Пенсионния ми фонд прибира 5% за управление на входа, а резултатите трагедия. Голямата застрахователна фирма ми е осигурила 4,5% за 10 години. Сумарно!
                  Физически е доста скъпо да си купя акции.
                  Та така.
                  Прав си комисионната е дебела, но ако мислиш да ги държиш дълго време и през електронната платформа е скъпо, щото ти реални взимаш пари назаем от брокер(банка) за да купиш акции и лихвата по заетите пари ти изяжда дивидента, ако има въобще такъв и за 10 години отива лихвата колкото е цената на книжата

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    аз чета от тука http://www.sfund-bg.com/index.php?lang=1&pid=25&sid=35
                    ти къде ги четеш 200000лв
                    не ги чета мислех си че са гарантирани по същия начин както депозитите.
                    защото преди 4-5 години гарантирания минимум за депозит беше 20к ( непомня евро или лева ), но заради ЕС стандартите ни какараха да го вдигнем и просто реших да не ти е стара информацията, но реално наистина 40к ми се вижда смешно.

Коментар

вече не е ли 200'000?
                      аз чета от тука http://www.sfund-bg.com/index.php?lang=1&pid=25&sid=35
                      ти къде ги четеш 200000лв

Коментар

вече не е ли 200'000?
                        Ц!

Фондът изплаща компенсация на всеки клиент на инвестиционен посредник в размер на 90 на сто от стойността на вземането, но не повече от 40 000 лв.

Зачетох се и се оказа че има Фонд за компенсиране на инвеститорите. Интересно колко ли парички е събрал. Щото няма лошо паричките от КТБ да влязат в някоя дивидентоснасяща компания
                        Пенсионния ми фонд прибира 5% за управление на входа, а резултатите трагедия. Голямата застрахователна фирма ми е осигурила 4,5% за 10 години. Сумарно!
                        Физически е доста скъпо да си купя акции.
                        Та така.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          Осигуряваната от Фонда компенсация е за 90% от клиентските активи, но не повече от 40 000 лв.
                          вече не е ли 200'000?

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                            Сигурно малко наивен въпрос, скед като от години въртя малка сума по борсите, Но каква всъщност е защитата на парите вложени в инвестиционен посредник. в България
                            Осигуряваната от Фонда компенсация е за 90% от клиентските активи, но не повече от 40 000 лв.

Коментар

• Сигурно малко наивен въпрос, скед като от години въртя малка сума по борсите, Но каква всъщност е защитата на парите вложени в инвестиционен посредник. в България

Коментар

• http://www.izpiti.net/

Коментар

Working...
                                X