Първоначално изпратено от milov_1991
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеАз използвам услугите на Activtrades и съм доволен от тях, покриха предварителните ми очаквания и не са ме разочаровали, абе коректни са
интересувам се защото от доста места не са се държали коректно.
Вече от две три места чух за този брокер ActivTrades и ми стана интересно.
Ще взема и аз да ги проучаhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wise Разгледай мнениеАз държа позиция в Cash cfd-та в Делтасток от години - основно американски и европейски акции и Etf-и. Няма лихви за поддържане на позицията, но няма и ливъридж. Комисионните са ниски.
данъци върху дивидента“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеПрав си комисионната е дебела, но ако мислиш да ги държиш дълго време и през електронната платформа е скъпо, щото ти реални взимаш пари назаем от брокер(банка) за да купиш акции и лихвата по заетите пари ти изяжда дивидента, ако има въобще такъв и за 10 години отива лихвата колкото е цената на книжата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЦ!
Фондът изплаща компенсация на всеки клиент на инвестиционен посредник в размер на 90 на сто от стойността на вземането, но не повече от 40 000 лв.
Зачетох се и се оказа че има Фонд за компенсиране на инвеститорите. Интересно колко ли парички е събрал. Щото няма лошо паричките от КТБ да влязат в някоя дивидентоснасяща компания
Пенсионния ми фонд прибира 5% за управление на входа, а резултатите трагедия. Голямата застрахователна фирма ми е осигурила 4,5% за 10 години. Сумарно!
Физически е доста скъпо да си купя акции.
Та така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеаз чета от тука http://www.sfund-bg.com/index.php?lang=1&pid=25&sid=35
ти къде ги четеш 200000лв
защото преди 4-5 години гарантирания минимум за депозит беше 20к ( непомня евро или лева ), но заради ЕС стандартите ни какараха да го вдигнем и просто реших да не ти е стара информацията, но реално наистина 40к ми се вижда смешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениевече не е ли 200'000?
ти къде ги четеш 200000лв“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениевече не е ли 200'000?
Фондът изплаща компенсация на всеки клиент на инвестиционен посредник в размер на 90 на сто от стойността на вземането, но не повече от 40 000 лв.
Зачетох се и се оказа че има Фонд за компенсиране на инвеститорите. Интересно колко ли парички е събрал. Щото няма лошо паричките от КТБ да влязат в някоя дивидентоснасяща компания
Пенсионния ми фонд прибира 5% за управление на входа, а резултатите трагедия. Голямата застрахователна фирма ми е осигурила 4,5% за 10 години. Сумарно!
Физически е доста скъпо да си купя акции.
Та така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеОсигуряваната от Фонда компенсация е за 90% от клиентските активи, но не повече от 40 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеСигурно малко наивен въпрос, скед като от години въртя малка сума по борсите, Но каква всъщност е защитата на парите вложени в инвестиционен посредник. в България“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар