Благодаря ви на всички за съветите Ще започна с малко, пък каквото стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за начинаещ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнениеМоже би съм се изразил малко неправилно. Разликата ще е в това, че при лоша сделка, реално ще ги губя тези пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнениеДемото зависи от брокера. Ако има разлика между демо и реален пазар, брокера е фалшив. При реномираните брокери - няма разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнениеДемото зависи от брокера. Ако има разлика между демо и реален пазар, брокера е фалшив. При реномираните брокери - няма разлика.
Може би съм се изразил малко неправилно. Разликата ще е в това, че при лоша сделка, реално ще ги губя тези пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнениеНа който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.
Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба.Не загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениестой далече от forex не пирай там, зарежи и БФБ всичко на борсата е комар, но БФБ и forexa са пълни простотии. Търгувай с нормални акции на (NYSE, XETRA, etc.) и без leveradge младеж. (CFD също е продукт с leveradge efekt)
Ей ти един чуждестранен Брокер http://www.saxobank.com/ и без тва Бенчмарка Еланa Меланa т.н. са им партньори на тея Saxo Bank.
Запомни заеби forexa пак ти повтарям и без leveradge !!! Няма да загубиш много, но няма да спечелиш много. И айде добре дошъл у лудницата и тва е ...
Играй само с твои пари и без бързи врътки - ако искаш да имаш спокоен сън .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнениеНа който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.
Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
michaelis
Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба.
Ей ти един чуждестранен Брокер http://www.saxobank.com/ и без тва Бенчмарка Еланa Меланa т.н. са им партньори на тея Saxo Bank.
Запомни заеби forexa пак ти повтарям и без leveradge !!! Няма да загубиш много, но няма да спечелиш много. И айде добре дошъл у лудницата и тва е ...
Коментар
-
На който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.
Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба.
Коментар
-
100% от начинаещите на валутния пазар губят депозита си. Някои губят по няколко депозита. Една древна идея за инвестиции: Иди на пазара и купи 3 - 4 хубави и вкусни ябълки за 1 лв. Измий ги, сложи ги в хартиени кошнички. Нареди ги на табла и ги продай по за 1 лв в обедно време в центъра на града, където има повече офиси. Това ще е 300% печалба. На следващия ден повтори упражнението, като купиш ябълки за 4 лв и т.н. Докато се усетиш, ще имаш растящ бизнес с ябълки за гладни чиновници и охисни служители.Не загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Съвет за начинаещ
Здравейте,
Първо - иска да се извиня, ако темата ми не е за този раздел.
От известно време се каня да се впусна в дълбоките води (както се казва) и да си пробвам късмета на валутния пазар (разбира се, първи демо сметка, после като за старт малка сума). За целта в момента се запознавам по обстойно с материята (сайтове като ivestopedia и т.н.).
В България платформите за търговия май не са малко. Разглеждах им сайтовете на няколко, общо взето условията им са едни и същи. Но коя бихте ми препоръчали ? Коя ползвате вие?
Благодаря предварително.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар