IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за начинаещ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря ви на всички за съветите Ще започна с малко, пък каквото стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнение
      Може би съм се изразил малко неправилно. Разликата ще е в това, че при лоша сделка, реално ще ги губя тези пари.
      Ясно е, че за си решил да пробваш. Един съвет, пробвай с малко пари, толкова колкото ако загубиш няма да те е яд. След като ги загубиш, пак пиши.Сега не можеш да разбереш за какво става дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнение
        Демото зависи от брокера. Ако има разлика между демо и реален пазар, брокера е фалшив. При реномираните брокери - няма разлика.
        И фалшиви брокери ли има?

Коментар

• Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнение
          Демото зависи от брокера. Ако има разлика между демо и реален пазар, брокера е фалшив. При реномираните брокери - няма разлика.

Може би съм се изразил малко неправилно. Разликата ще е в това, че при лоша сделка, реално ще ги губя тези пари.

Коментар

На който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.
            Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба.
            Не загребвай мед от празна делва!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              стой далече от forex не пирай там, зарежи и БФБ всичко на борсата е комар, но БФБ и forexa са пълни простотии. Търгувай с нормални акции на (NYSE, XETRA, etc.) и без leveradge младеж. (CFD също е продукт с leveradge efekt)
              Ей ти един чуждестранен Брокер http://www.saxobank.com/ и без тва Бенчмарка Еланa Меланa т.н. са им партньори на тея Saxo Bank.
              Запомни заеби forexa пак ти повтарям и без leveradge !!! Няма да загубиш много, но няма да спечелиш много. И айде добре дошъл у лудницата и тва е ...
              +++
              Играй само с твои пари и без бързи врътки - ако искаш да имаш спокоен сън .
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

На който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.
                Може би съм се насочил точно към валутния, заради малкия капитал с който ще стартирам и заради високия марж който дават за форекса. Да, колкото е по-висок, толкова по-голям шанса за бърза загуба.
                Отивай на пазара за бира и си г'лей кефа!!
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

стой далече от forex не пирай там, зарежи и БФБ всичко на борсата е комар, но БФБ и forexa са пълни простотии. Търгувай с нормални акции на (NYSE, XETRA, etc.) и без leveradge младеж. (CFD също е продукт с leveradge efekt)
                  Ей ти един чуждестранен Брокер http://www.saxobank.com/ и без тва Бенчмарка Еланa Меланa т.н. са им партньори на тея Saxo Bank.
                  Запомни заеби forexa пак ти повтарям и без leveradge !!! Няма да загубиш много, но няма да спечелиш много. И айде добре дошъл у лудницата и тва е ...

Коментар

• На който и пазар да ида като начинаещ, шансът за провал се умножава многократно...въпреки, че на демо сметките които имам всичко върви по мед и масло. Но разбирам много добре, че ако ида на реалния пазар няма да е същото.

Коментар

• 100% от начинаещите на валутния пазар губят депозита си. Някои губят по няколко депозита. Една древна идея за инвестиции: Иди на пазара и купи 3 - 4 хубави и вкусни ябълки за 1 лв. Измий ги, сложи ги в хартиени кошнички. Нареди ги на табла и ги продай по за 1 лв в обедно време в центъра на града, където има повече офиси. Това ще е 300% печалба. На следващия ден повтори упражнението, като купиш ябълки за 4 лв и т.н. Докато се усетиш, ще имаш растящ бизнес с ябълки за гладни чиновници и охисни служители.
                      Не загребвай мед от празна делва!

Коментар

• Започни да търгуваш на капиталовите пазари. Купувай акции на БФБ чрез инвестиционен посредник! Ако се позаинтересуваш малко има доста ИП-та.

Успех!

Коментар

• Съвет за начинаещ

Здравейте,
                          Първо - иска да се извиня, ако темата ми не е за този раздел.
                          От известно време се каня да се впусна в дълбоките води (както се казва) и да си пробвам късмета на валутния пазар (разбира се, първи демо сметка, после като за старт малка сума). За целта в момента се запознавам по обстойно с материята (сайтове като ivestopedia и т.н.).
                          В България платформите за търговия май не са малко. Разглеждах им сайтовете на няколко, общо взето условията им са едни и същи. Но коя бихте ми препоръчали ? Коя ползвате вие?

Благодаря предварително.
                        Working...
                        X