Първият депозит е полезно да се забуги защото ти изиграе лоша шега ако спечелиш още от началото. Потърси някое ИП дето дава ноу депозит. Хем ще пробваш какво е да губиш пари, хем ще им видиш платформата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за начинаещ
Collapse
X
-
http://www.forexstrategiesresources.com/
Ето сайт с хубави безплатни идеи за стратегии.
Иначе за платформа за търговия МТ4.Last edited by id2; 20.11.2014, 21:37.Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ фалшиви брокери ли има?http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеТова, че ще губиш, не означава, че ще се учиш при форекса.
Мога да дам на колегата съвет, записвай си в един тефтер или е-маил всички идеи които ти идват и на по-късен етап можеш да тестваш като имаш време.
Не играй на демо, тествай ги на исторически данни така за 3 дена ще минеш графика за която на демото ще ти трябват година две
Коментар
-
Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнениеЗдравейте,
Първо - иска да се извиня, ако темата ми не е за този раздел.
От известно време се каня да се впусна в дълбоките води (както се казва) и да си пробвам късмета на валутния пазар (разбира се, първи демо сметка, после като за старт малка сума). За целта в момента се запознавам по обстойно с материята (сайтове като ivestopedia и т.н.).
В България платформите за търговия май не са малко. Разглеждах им сайтовете на няколко, общо взето условията им са едни и същи. Но коя бихте ми препоръчали ? Коя ползвате вие?
Благодаря предварително.
Забрави за демо-сметки! Това ще те осакати!
Намисляш си сума, която можеш да си позволиш, без да взимаш кредит - делиш я на пет! Например - 2000 лева.
Слагаш първите 400 лева на реална сметка - да не ти пука при кого - все тая!
Целта е да ги загубиш възможно най-бързо!
Колкото по-трудно става губенето - толкова по-малко си в час...
След като си се занулил - почваш с втората порция - слагаш на позиции да ЗАГУБИШ - целта е да губиш, а не да печелиш!
Да, твои са парите - но те ще те научат на нещо, което на демо никога няма да го почустваш!!!
По-бавно ли става с втората порция?
Идва ред на третата - пак целта е да ги загубиш! Търсиш двойка при която ще свършат бързо - огледай се! Идеята е да ги загубиш и пак да те заболи от загубата, не като при демото...
Пак става по-бавно отколкото втората?
След като си прочел поредния Margin Call - и си привикнал вече, иде ред на 4-тата...
Тук идеята е да не си по-бавен от 3-тата - ако я свършиш тази порция преди нея като време, значи си супер.
Сега от 2000 ти останаха 400 лева/долари/евра/рубли/каквото се сетиш...
Тези са ти важни!
До тук се научи да губиш и да не ти пука от загубата, защото трудно се изживява губенето, което на демо-сметка няма как да го разбереш!
От тук нататък - вече знаеш как да губиш (загуби 1600 за 4 порции) - следващите 400 (и последни) ще ти възстановят първоначалните 2000! Даже идея си нямаш колко бързоПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНе мисля че има такива брокери, по скоро ползват някакъв евтин сървър който се претоварва и закъсняват котировкитеНе загребвай мед от празна делва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jenyna Разгледай мнениеДемото зависи от брокера. Ако има разлика между демо и реален пазар, брокера е фалшив. При реномираните брокери - няма разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Duwolf Разгледай мнениеБлагодаря ви на всички за съветите Ще започна с малко, пък каквото стане.
Относно мотивацията и съветите по-долу трябва да си с ясното съзнание, че пари, които слагаш може (ще) да ги загубиш.
Коментар
Коментар