If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз познавам един мъж, дето от май месец моналата година, до сега няма загубена позиция. Много време отделя за анализи, а отваря максимум по една позиция на седмица. То така и трябва да се работи мисля.
ако е за въпрос от март не съм отварял сделка защото нямам изпълнени условия, а преди това имах по 2-3 седмично
И аз познавам един мъж, дето от май месец моналата година, до сега няма загубена позиция. Много време отделя за анализи, а отваря максимум по една позиция на седмица. То така и трябва да се работи мисля.
e такива хора вече няма
Направо ви се чудя, за кво се занимавате с тея forexi не че и аз не съм се занимавал, но мое лично мнение е, че са супер риск поради волатилността и марджина, a далеч по спокойно е с акциите и индексите изчаква си ги човек купува си и стои и гледа мача няма смисъл да се подскача на всеки тик и т.н. ...
А съм забелязал, че в България предимно forex търгува народа, защо все по трудното не знам ..... не че другото е по лесно, но не е такава рулетка като валутите ..
Рулетка си е и още как, а и бай енд холд тактиката е за инвеститори(в повечето случаи хора с пари за губене) не за трейдъри(хора които се стремят да имат постоянни доходи)
Несе хваля няма защо , това неми плаща сметките..... Обяснявам на някой витоглавци че от форекс с правилна стратегия акаунд и спазване на правила се докарват стинки за живот
10дневна печеливша къса с 14% он акаунта .... Вие смятайте дали се печели))
ами кат сме тръгнали да се хвалим, последните месеци играя интредневно, 30% за 8 месеца, като последните 4 месеца нямам сигнали за търгуване, до края на годината таргета ми е 100%
Не знам, но тук колкото и да се казва, че се печели от форекс, хората просто не вярват.
как да вярват хората колега димитров при условие че са им замъглени мозъците и съзнанието.как да печелят като искат да отворят 1 поръчка да я зтворят и да спечелят после още една и пак да спечелят и така постоянно.ами не става то е логично.седни разгледай пазара виж за паричките които си вкарал коя е най безрисковата двойка която за 20 години да не може да ти е загубила парите от акаунта.разпредели си парите спрямо цялото движение и ИГРААЙ .а не да драскаш по форумите за 0.06 стотинки на коментар и само да търсиш човек с когото да се захапиш че да изкараш днес 1 лв.
Коментар