Първоначално изпратено от murdjev4520
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
Имам 5-6 автоматизирани дългосрочно печеливши системи, ето малко инфо http://financialmarkets.zone/best-expert-advisors/ ако имате за сътрудничество пиши.
Бих разгледал и какво предлагате вие, особено се намери нещо с никса корелация спрямо моите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от murdjev4520 Разгледай мнение
Предлагаме системи, управляваме наши и клиентски средстава като търсим и други системи които са доходоностни. Не, не сме WL на никой брокер, нито IB.
Бих разгледал и какво предлагате вие, особено се намери нещо с никса корелация спрямо моите.FinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
-
Не разбирам каква точно ви е идеята, предлагате системи, търсите системи, управлявате пари и търсите клиенти, или сте ИБ/whitelabel на брокер?
Коментар
-
За линкове към myfxbook, мога да ти предоставя една от скорошните сметки които открихме. В момента прехвърляме наши и клиентски активи към други брокери, но пак казвам можем да покажем и реалните сметки от които за момента сумите не са изтеглени. Мога да ти пратя и стейтмънтс ако искаш ор различни клиентски които оперираме. А за куанта, да използваме и него. Основахме преди около 2-3 месеца фирма в Англия, чрез която извършваме дейността си, като сме 3ма бизнес партньори - търгуваме наши и клиентски сметки и като цяло извършваме това от 2016 - 2017 година насам. Ако имаш нещо да пуснеш да разгледаме моля направи го.FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValentinDobchev Разгледай мнение
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ EXANTE, ТИЯ СА ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ, прочети в нета за тях вървяха през годините под много фирми, тия са абсолютна понци схема!!!
Коментар
-
На мен ми е интересно да видя история и статистика от нея, Myfxbook дава добра представа, но ако искаш качи и някой стейтмънт, не знам ползваш ли QuantAnalyzer, ще го прекарам от там.
Говориш за ние, в множествено число? Сайт имате ли, предлагате ли нещо конкретно?
Коментар
-
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ EXANTE, ТИЯ СА ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ, прочети в нета за тях вървяха през годините под много фирми, тия са абсолютна понци схема!!!
Коментар
-
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ EXANTE, ТИЯ СА ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ, прочети в нета за тях вървяха през годините под много фирми, тия са абсолютна понци схема!!!Last edited by michaelis12; 20.08.2019, 11:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
аз съм с TD Ameritrade и Tastyworks те са специализирани в търговията с опциите. Тези Exante ше им погледна софтуера дали може да се правят спредове с него и дали има option analytics tool както е в TD хм гледам даже имат и за линукс software смятай, че и опции на всичките борси предлагат, което не е никак зле горните двата са само с американски пазари, че и не пускат от България вече ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
само ти развалиха хубавата тема с тези опции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Чакам ви да се наиграете, за да заравня пясъчника, но, моля, без реклама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеСайт имате ли, предлагате ли нещо конкретно?
Коментар
-
Дам, той този "БляБля" няма какво да каже героя, нито има демо, пък за реална да не говорим. Момчето няма какво да прави и бръщолеви. В момента откриваме сметки към myfxbook, и превим прехвърляне на част от активите към други брокери. Даже днеска се опитах да кача сметки към myfxbook само че част от брокерите не ти дават достатъчно права да промениш "read only" паролата. Ако искаш мога да ти пусна една от паролите докато брокера се веърне обратно за да я сменим или можеш да използваш FXBlue-то. Закрих също сметката към FXPro и направиш пълно изтегляне онзи ден. Мога да потвърдя и това ако е нужно и показа и сметката с 280к която управляваме.
Говориш за ние, в множествено число? Сайт имате ли, предлагате ли нещо конкретно?FinancialMarkets.Zone
Коментар
Коментар