Първоначално изпратено от Ragnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебаце сега тука ли се навърта.
обиколи всички теми да се хвали, че подавал питона на мама - тая мръсница...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
Помагаш на HKMA да не изтърват бента ли?
Извън темата, защо пишеш на английски, очевидно си грамотен на български?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеShorted (CFD) USD/HKD @ 7.85
Извън темата, защо пишеш на английски, очевидно си грамотен на български?
- 1 like
Коментар
-
Look the vola in EUR/TRY at 16.00 oclock GET. Jump from 59 to 71 cents within a second.
https://www.derivate.bnpparibas.com/...t/de000pp7q3z6
That is good at FX options. Just vola...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМерси!
Това не мога да го търгувам, обаче.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мерси!
Това не мога да го търгувам, обаче.
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеBNP/PUT/EURO / TÜRKISCHE LIRA (EUR/TRY)/5/100/21.09.18 (WKN PP7Q3Z)
I have to appologize my bid was 0.76!!!!
https://www.derivate.bnpparibas.com/...t/de000pp7q3z6
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеАми вие още не сте спряли да лъжете хората че може да се спечели от форекс.
Да ви каза аз нещо сега.
Запознах се с една мацка, руса с сини очи, по надолу няма да я описвам много красива.
Та тази мацка работи в една фирма офиса и е до оградата на окръжна болница, сега и забравих името после ще ви го напиша.
Та тази цял ден звъни на списък е афринакански телефонни номера и зарибява бедни негри които нямат пари да си хранят децата да си отворят форекс сметка.
И тя ми каза че всичките са на 100% загуба даже нямало и 1% печеливши.
Говоря си с нея и я питам колко хора работят в тази фирма каза ми над 80 чоевка.
И тези 80 човека по цял ден звънят по телефони и зарибяват хората.
Вие представяте ли си на каква далавера са шефовете на тази фирма щом могат да плащат на 80 човека заплати.
В понеделник като се видя я мацката ще ви пиша още.
Поздрави.
П.С. Мисля си ако намерим начин да спрем дейността на тези фирми, това май ще е голяма помощ за бедните, по-голяма от това да събираме стотинки в кутиики.
някой трябва да въздаде немезис за излъганите негра
Коментар
-
Ами вие още не сте спряли да лъжете хората че може да се спечели от форекс.
Да ви каза аз нещо сега.
Запознах се с една мацка, руса с сини очи, по надолу няма да я описвам много красива.
Та тази мацка работи в една фирма офиса и е до оградата на окръжна болница, сега и забравих името после ще ви го напиша.
Та тази цял ден звъни на списък е афринакански телефонни номера и зарибява бедни негри които нямат пари да си хранят децата да си отворят форекс сметка.
И тя ми каза че всичките са на 100% загуба даже нямало и 1% печеливши.
Говоря си с нея и я питам колко хора работят в тази фирма каза ми над 80 чоевка.
И тези 80 човека по цял ден звънят по телефони и зарибяват хората.
Вие представяте ли си на каква далавера са шефовете на тази фирма щом могат да плащат на 80 човека заплати.
В понеделник като се видя я мацката ще ви пиша още.
Поздрави.
П.С. Мисля си ако намерим начин да спрем дейността на тези фирми, това май ще е голяма помощ за бедните, по-голяма от това да събираме стотинки в кутиики.advokatfilipova.eu
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ето и малко трейдове от автоматизирани трейдове на златото, повечето вече са прибрани по таргет, остават няколко (които се разминаха с таргета в рамките на един спред). Като цяло от сетъпа сме вече напред, тъй като тргетите са по-големи от стоповете, с колко ще се разбере когато бъдат затворени още активните (от стоп или таргет)
https://image.ibb.co/eSAx3y/G.png
FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Оп още една сметчица която върви от 2016.
https://image.ibb.co/hiw9GJ/Screenshot_1.png
Хубаво е да се диверсифицира риска с различни стратегии и брокери
FinancialMarkets.Zone
Коментар
Коментар