Всеки си има глава на раменете, напрактика като купуваш акций, дялове или една компания или пък стартираш бизнес, някой гарантира ли ти нещо. Гледаш история как се представя търговеца и сам си преценяваш, със сигурност, ако някой има поне година с някакъв устойчив ръст и горе долу гладка графика очевидно е по-наясно от останалите, а ако нямаш опит, може би е по-добре да дадеш парите на няколко човека сред най-добрите да ти ги управляват. Реално ако памаджията трябва да ти покрива загубите, за кво му е да се занимава с тебе, отива в банката тегли кредит при 7% лихва и си ги инвестира сам в себе си, ама дори и аз не съм си повервал чак толкова .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНезнам, но не му е нужно да знае, щото единия акаунт следи сделките и ги прилага за другия. Вероятно знае кой го следи и накрая по бонуса разбира евентуално кой с кви обеми е играл, но може и да превеждат парите в неговата сметка то това вече е въпрос на вътрешна организация. Някой ПАММ системи позволяват да копираш едновременно много търговци, така че вероятно част от парите се превеждат към неговата сметка. То якото ше е да ти се лепне някой шейх и да реши да рискува малко джобни 10 милиона и да се надрискаш като удариш два поредни стопа
и кво начи аз копирам 3/4 пама за хедж и онея действат, а кат загубят парите да се опраам нали ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда бе да светнах се, взимаш си пуканки сядаш пред телевизора и Памаджията на царевицата кърти пари а той знае ли кой с кви пари влиза там при него ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеПам търговеца не носи отговорност за загуби, в момента в който пам инвеститора реши да си тегли печалбите, (ако ги има му се взима) % и се дава на търговеца от който са били изкопирани. Следващите сделки си почват от нулата. Всеки който отговаря там на някакви условия може да кандидатства за пам търговец да има история, печалби, дропдауни, минимум сделки на месец, при всеки брокер е различно, но сходно. Но не съм навлизал в детайли мързи ме да им чета камарата изисквания за регистрации и други простотии, а и с английския не съм много силен и се натоварвам умствено докато изчета една страница, комо ли 30 . Мислех иначе и аз да събера начален капитал за търговия по тая схема, щото не искам да набутвам мои пари за търговия, ама то една година ше мине докато натрупам история, после още една докато събера пари, пък тея май имаха изискване да имаш поне 7-8 сделки месечно, пък моя стил изисква понякога търпение, миналата година 3 месеца не съм влизал в сдекла щото си имам някакви правила дето спазвам, кога се търгува кога се чака. Абе в крайна сметка мързела надделя
не за чест бе те се отчисляват от тея дето те копират и ти се дават на тебе(демек дават се на този който си е шернал сделките)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее тея където цъкат на тея Памове те за кво са там за чест и слава ли ко ? Като му отчисляват на него печалбата, а загубата също ли му я отчисляват
ааа ей ги тука намерих някви в алпарито даже и наш май има Цветков само графиката му е една такава странна, полегато супер всичко умерено и изведнъж някви кратери, но после пак ок
http://alpari.com/en/investor/pamm/r...nSet=main&sort[]=rating|asc&filters[]=age_simple,ge,365
не за чест бе те се отчисляват от тея дето те копират и ти се дават на тебе(демек дават се на този който си е шернал сделките)Last edited by bvg; 27.03.2015, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДоверителни
Ако си печен трейдър си шерваш акаунта и който иска може да се прикачи и да ти копира сделките автоматично, като оператора автоматично му отчислявя % от печалбите и ти ги дава на теб. И за да си избереш трейдър са им публикувани печалбите и сделките за някакъв период от време.
ааа ей ги тука намерих някви в алпарито даже и наш май има Цветков само графиката му е една такава странна, полегато супер всичко умерено и изведнъж някви кратери, но после пак ок
http://alpari.com/en/investor/pamm/r...nSet=main&sort[]=rating|asc&filters[]=age_simple,ge,365Last edited by michaelis; 27.03.2015, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда не загубят клиенти като vankata23
а кви са тея PAMM сметки
Ако си печен трейдър си шерваш акаунта и който иска може да се прикачи и да ти копира сделките автоматично, като оператора автоматично му отчислявя % от печалбите и ти ги дава на теб. И за да си избереш трейдър са им публикувани печалбите и сделките за някакъв период от време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениее тва само за Q3 на 2014, ако направят статистика за една година процента ше иде под 2 на печелившите.
Някои оператори нали предлагат PAMM сметки и там има топ трейдърите, е повече от 20 30 трейдъра няма които да са на плюс, на който и да е оператор, а много от операторите дори не листват информация за повече от месец познайте защо.
а кви са тея PAMM сметки
Коментар
-
е тва само за Q3 на 2014, ако направят статистика за една година процента ше иде под 2 на печелившите.
Някои оператори нали предлагат PAMM сметки и там има топ трейдърите, е повече от 20 30 трейдъра няма които да са на плюс, на който и да е оператор, а много от операторите дори не листват информация за повече от месец познайте защо.
Коментар
-
я скивайте тука една стъкмистика от Interactive brokers
https://www.interactivebrokers.com/d...arebrokers.php
Die von forexmagnates.com zur Verfügung gestellten Daten beinhalten alle anfallenden Gebühren.
Prozentzahl von profitablen und unprofitablen Konten gemäss Rapport an NFA - Q3 2014
% Gewinn % Verlust Total Konten Spread Markups
Interactive Brokers 46.9% 53.1% 26,416 NEIN
OANDA 37.4% 62.6% 21,139 JA
Kapitalgewinn 33.0% 67.0% 10,796 JA
IBFX/TradeStation 36.5% 63.5% 7,146 JA
FXCM 32.0% 68.0% 26,617 JA
CitiFX 44.0% 56.0% 615 JA
то малко форматирането е тъпо но печалба загуба се вижда не са чак 95% но пак преобладават загубилитеLast edited by michaelis; 27.03.2015, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеИма как да знаеш дали ще се върне вярвай ми. Мериш 10 годишен период и знаеш всяка една линия на графиката какъв е шанса да продължи или спре да вероятността може да е 70% да позная но това е достатъчно за да изкарваш пари. Премерил съм за всяка една SМА от 1 до 540 колко може да се отдалечи цената от всяка една, освен това са ми групирани по часове, има и още стотици други показатели за които ми излизат данни.
Така че шанса е определено доста на моя страна. И не ми излизайте с простотии от сорта на "срива на EUR/CHF можа ли да предвидиш?", не неможах, но имах стоп загубих 70 лв. т.е. с нищо по-различно не ми беше от нормален ден на загуба.
А тва с франка е нормално черно лебедче и кой е с много леверейдж става водолаз, като си с малко боли те шапката където иска да ходи взимаш си малката загуба и айде ......Last edited by michaelis; 27.03.2015, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе рибо то техническия анализ е математически, но на базата на минали неща бре за разни кристални топки в бъдещето няма как да видиш. Просто се оповаваш на статистиката, че нещо си като стигне EMA 50 и ще отскочи там в повечето случаи ама дали ще продължи в тая посока или ще се върне няма как да знаеш ..
Така че шанса е определено доста на моя страна. И не ми излизайте с простотии от сорта на "срива на EUR/CHF можа ли да предвидиш?", не неможах, но имах стоп загубих 70 лв. т.е. с нищо по-различно не ми беше от нормален ден на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеДа така е техническия анализ няма как да помогне
това са абсолютни глупусти с техническия анализ
Направи си труда да прочета 7-8 книги за технически анализ във всичките пише едни и същи безполезни неща то това е ясно не случайни темата се казва
Познавате ли хора които са спечелили от форекс ?
Интересувам се дали действително има поне една много малка част от хората дето са играли и играят да е спечелил някой а бе поне един човек има ли в България дето е спечелил или всичко е 100% загуба
Намерих още дваме единият е загубил 15000 лева а другият 40000 отишли са в света на финансовите пазари ако се сещате какво ви казвам сега и двамате ще връщат заеми дълги години вместо да създадът семейства и бъдеще ще връщат години заеми
погледни 2-3 страници назад в тази тема съм си публикувал приходите в акаунта, много хора ще ти крещят в лицето, че не се печели и е факт че аз познавам само още един човек който прави пари от това. И търговията с валута не е за всеки, резултатите които постигам са благодарение на това, че съм доста в час с програмиране и анализиране на всевъзможни проблеми. Иска се също и много гледане на графиките и събиране и анализиране на идеи
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеНеприятно за хората, дето са вътре със заема.. Какво да се прави, един печели, друг не.
Стана ми интересно - коя част от техническия анализ не е издържана математически. Ще се радвам да споделиш, тук или на лс. Понеже сега го изучавам и е хубаво да знам, ако има подводни камъни
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеНеприятно за хората, дето са вътре със заема.. Какво да се прави, един печели, друг не.
Стана ми интересно - коя част от техническия анализ не е издържана математически. Ще се радвам да споделиш, тук или на лс. Понеже сега го изучавам и е хубаво да знам, ако има подводни камъни
Тука става дума за съвсем друго че тук 100% губят разбираш ли го
Няма човек в България който да е спечелил на запад може и да има казвам в Българияadvokatfilipova.eu
Коментар
Коментар