If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
те хората са си казали, че това е търговия с висок риск. Освен това навсякъде се пише че максимум 5% от играчите печелят дългосрочно. Все пак хората се надяват, че са по умни от останалите и ще влязат в тея 5% Освен това е очевидно че единствените със гарантирана печалба са брокерите. Ако търят що годе сигурни печалби да инвестират в акции или още по-добре с индекси. Лесен път няма.
Риск има навсякъде, дали висок или нисък зависи персонално от човека...но нали, за да се промени нещо трябва да се предизвикат нещата
Ами сигурно за това са им взели лиценза защто всички трейдъри при тях са били на загуба.
Преди години си мислех че ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОСРЕДНИК това са хора или фирми които помагат на хората които нямат необходимите познания да инвестират, и посредника взема като комисионна част от печалбата.
А то какво стана всчки посредници брокери и т.н. обират свойте клинти до шушка.
Как така всики сме толкова глупави че никой не може да спечели.
Незнам дали тия работи не трябва да се забранят със закон.
те хората са си казали, че това е търговия с висок риск. Освен това навсякъде се пише че максимум 5% от играчите печелят дългосрочно. Все пак хората се надяват, че са по умни от останалите и ще влязат в тея 5% Освен това е очевидно че единствените със гарантирана печалба са брокерите. Ако търят що годе сигурни печалби да инвестират в акции или още по-добре с индекси. Лесен път няма.
Не всички са такива само Марет Мейкърите и то не 100% от тях. Също така не всички губят както много пъти съм казвал тук. С тюхкане и вайкане не става. Трябва работа
Ами сигурно за това са им взели лиценза защто всички трейдъри при тях са били на загуба.
Преди години си мислех че ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОСРЕДНИК това са хора или фирми които помагат на хората които нямат необходимите познания да инвестират, и посредника взема като комисионна част от печалбата.
Не всички са такива само Марет Мейкърите и то не 100% от тях. Също така не всички губят както много пъти съм казвал тук. С тюхкане и вайкане не става. Трябва работа
Ами тия теми пак се до бутват да стоят отгоре.. и съвсем целенасочено ..
То всъщност тия им взеха лиценза.. ама защо ли ???? Голяма пародия ...
Ами тия теми пак се до бутват да стоят отгоре.. и съвсем целенасочено ..
Е питайте Е-БАТ-СЕДЕФЧО - Стефан Петров Серафимов, турчин ли е резак ли е, какъв е не знам, Но ако някои го знае да го пита.. само Той МОЖЕ да ви помогне с работата
Ви на форекс..или ако не Стефан Стефанов... изпълнителен директор на "СТАНДАРТ ИНВЕСТМЪНТ" И НА "СТАНДАРТ ИНВЕСТМЪНТ ВАЛУТНИ ПАЗАРИ" гр. София..
То всъщност тия им взеха лиценза.. ама защо ли ???? Голяма пародия ...
A да ти кажа има някава логика в това
Мисля че беше преди коледа 2013 тогава златото скочи с 20 USD за 2-3 часа при три новони да пада след това спадна с 80 USD за 24 часа а бе от 1280 падна под 1200
тогава бях познал посоката но пика нагора ми занули сметката
Не ми стигнаха 5 минути а бе лоша работа имам чувсто че и късмета е на страната на брокерите
Коментар