IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две години гледам едно и също нещо на gbpusd и сега когато отворих позиция на реална сметка то стигна до 6 годишно дъно какво да направя
    Да пъкнат дано
    Ако отвориш позиция на три годишно дъно графиката ще стогне 10 годишни дъно само и само да ти фалира акауната
    Last edited by night_lord; 14.01.2016, 22:38.
    advokatfilipova.eu

Коментар

• Ами какво да ви кажа аз съм държал отворена позиция с печелившо очакване на която не съм сложил стоп и таргет отворена по 15-20 дни
      Затварям я след 15 дни и голямото очаквано движение се случва 2 часа след като аз съм я затворил.
      Това ми се е случвало поне 10 пъти
      Имам чувство че освен че ни знаят споповече и таргетите ни четат и мислите
      Най лошото е че ако има такова нещо като късмет то винаги е на тяхна страна
      advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
        И аз, но за съжаление аз не мога да кажа, че съм от тези. По-скоро съм на нулата, но и това си е голям успех за форекс търговията
        Ако имаш тествана стратегия с печелившо очакване да си на 0-та означава, че някъдене си следвала фанатично правалата и.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          Да.Познавам.
          И аз, но за съжаление аз не мога да кажа, че съм от тези. По-скоро съм на нулата, но и това си е голям успех за форекс търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Руки, ти познаваш ли някой спечелил от форекс ? Признай, ама честно ))))
            Да.Познавам.
            Last edited by NYSERookie; 30.12.2015, 17:12.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Руки, ти познаваш ли някой спечелил от форекс ? Признай, ама честно ))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                Що се хабиш с тоя ? Не виждаш ли , че повтаря простотии прочетени из форумите и написани от също такива 'успешни' трейдъри като него Повече от ясно е , че е поредния фалитко. Няма нормален и успяващ търговец, който да обвинява вся и всьо, само не и себе си за простотиите , които върши.
                Е то не ми тежи, пък ако оставим лузърите да заелят навсякъде, ще откажем тези с потенциал - които търсят грешките в себе си и взимат отговорност за тях

А пък и ми е забавно да чета нови и нови причини - добри референции събирам от такива примери за бъдеща книга - Защо искам да съм лузър на финансовите пазари!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  Ти обаче си трагичен случай - говориш за Мики Маус шмекерии. Кажи ми сектор от икономиката ще ти дам поне толкова шмекери колкото ти си дал.

Що не говорим нещо за Бенчмарк, Карол или например изцяло форек брокери ДелтаСток, Адмирал, АктивТрейдърс и т.н.?

Знаеш ли в Щатите колко шмерки изплуват и после фалират и отиват в затвора? Това да спира огромна част от форума да купува Щатски ЦК през Щатски брокери?
                  Що се хабиш с тоя ? Не виждаш ли , че повтаря простотии прочетени из форумите и написани от също такива 'успешни' трейдъри като него Повече от ясно е , че е поредния фалитко. Няма нормален и успяващ търговец, който да обвинява вся и всьо, само не и себе си за простотиите , които върши.
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                    Ами щом предлагаш може да намажем с мед Телетрейд, tnk.bg Както и Мариян Панчев може да го намажете с медец ако е на свобода.
                    Ти обаче си трагичен случай - говориш за Мики Маус шмекерии. Кажи ми сектор от икономиката ще ти дам поне толкова шмекери колкото ти си дал.

Що не говорим нещо за Бенчмарк, Карол или например изцяло форек брокери ДелтаСток, Адмирал, АктивТрейдърс и т.н.?

Знаеш ли в Щатите колко шмерки изплуват и после фалират и отиват в затвора? Това да спира огромна част от форума да купува Щатски ЦК през Щатски брокери?
                    Last edited by needtoknowmore; 29.12.2015, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Българските форекс брокери с мед да ги намажеш,
                      Ами щом предлагаш може да намажем с мед Телетрейд, tnk.bg Както и Мариян Панчев може да го намажете с медец ако е на свобода.
                      advokatfilipova.eu

Коментар

• Единствено се сещам за един ендивид, дето набуха 200к Парите бяха на баща му, а баща му ги имаше от кредит към си банкя

Коментар

Плащат на изплащане, няма нужда да им правя реклама.
                          Не знам каква реклама ще прокопсат от БГ форум, така че кажи поне няколко брокера, които не изплащат парите ти?

Коментар

• needtoknowmore

Плащат на изплащане, няма нужда да им правя реклама.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Българските форекс брокери с мед да ги намажеш, ти навън ако знаеш как е и кои са брокерите пък как изхарчват внесените пари аламинут понеже там стандарта е високк.После ако има печалба - пари няма, на изплащане и порции за 100 години.Кредити за 100 години давал ли си.
                              Аз имам и западен брокер и нямам проблем от това, което казваш.
                              Дай инфо за какъв Мики Маус брокер си говорим където не изплаща нищо?

Коментар

• night_lord

Българските форекс брокери с мед да ги намажеш, ти навън ако знаеш как е и кои са брокерите пък как изхарчват внесените пари аламинут понеже там стандарта е високк.После ако има печалба - пари няма, на изплащане и порции за 100 години.Кредити за 100 години давал ли си.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X