IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Вземи си очила и пак прочети тези 5% за какво са!
    Пак ти повтарям не си наясно с материята не се излагай - ако си склонен да платиш нужното то ще натрупаш знанията за по-малко от 3 месеца, от там насетне е психиката. Ако се отдадеш на процеса, то за 1 година силна работа от твоя страна можеш да постигнеш резултат - всичко е психология и дисциплина.

Знания, стратегия и психология са 3-те фактора - първите две са лесни, трудно е 3-то и точно там се осират над 95%.
    Да те успокоя горе долу същото е и за предприемачите/стартъпите/бизнесие и т.н - да си пуснал нещо срещу тях?
    Да казваш, че са психопати и луди?
    Трябва да го кажеш именно те успяват защото статистиката е срещу тях - трябва си луд за да успееш - кой велик предприемач го е казал, за жалост вече не е срещу живите?

ПП това ми е 2-рият ник защото като правихте преди години обновления нещо се загуби никът ми по трасето от 2007 съм в този форум.,Постигните ми са питащо и са по линия на фундаментален анализ, нещо което няма общо с техническият анализ, които прилагам в трейдинга.

Съвсем добронамерено ти говоря или не пиши или се образовай по темата и недей пиши със стериотипи какво е нужно или не!
    След като имаш дисциплина(Стратегия), каква психология ти трябва????
    По скоро е намирането на нова такава през някои от статистическите модели за анализ на времеви серии, да оптимизираш и да оптимизирам по постоянно, защото в един момент стратегията ти спира да работи, а ти трябва вече нова!!!
    От къде ти идва риска на форекс, ОТ СТОПА, КОЛКО Е СРЕДНО-ПРЕТЕГЛЕНИЯ СТОП ПРИ ЕВРО/ДОЛАР ЗА ГОДИНА ИЛИ ТРИМЕСЕЧИЕ НАЗАД???
    Имаш ли някаква представа, КОЙ ОТ ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ ФАКТОРИ С КАКВА СИЛА ВЛИЯЯТ,СЕГА В ПОВЕЧЕ И ПРЕДНОТО ТРИМЕСЕЧИЕ ПО МАЛКО, ОСТАНАЛИТЕ, ФОРСМАЖОРНИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОРИ, И Т.Н.....

и АКО УСПЕЕШ ДО НЯКЪДЕ С ТОВА ГОРЕ, НЯМА НИКОГА ДА ГОВОРИШ ЗА ИГРА НА ФОРЕКС, НЯМА ТАКОВА НЕЩО, ИГРАТА Е В СТАТИСТИКАТА И МАТЕМАТИКАТА, ПОСЛЕ ИДВАТ ОПТИМИЗАЦИИ И МЕНИДЖМЪНТ НА РИСКА СПРЯМО СЕГАШНАТА ОБСТАНОВКА В РАМКИТЕ НА ПРЕДНАТА И ПРЕДСТОЯЩАТА!!! СЛЕДВА ЧАК ТОГАВА ПАРИЧНИЯ МЕНИДЖМЪНТ , ЧАК ТОГАВА ПАК ОПТИМИЗАЦИИ И ИЗЧИСЛЕНИЯ И ВСИЧКО НАНОВО.

Така че, ДА ЧУЕМ ЛИ ПЪРВО В КАКВИ СЪСТОЯНИЕ НА ПСИХИКАТА ИЗПАДАТ "НАСТРОЕНИЯТА НА ТЪЛПАТА", ОТ теб преди да ГОВОРИМ ЗА ПСИХОЛОГИЯ!!??

А ида ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ДА НЕ Е БЪЛГАРСКИ БРОКЕР. ПО ДОБРЕ ЕЛЕКТРОННА МРЕЖА ЗА ТЪРГОВИЯ, НЯКОЛКО СА!!!

Коментар

• Сега да не бъда обвинен в голословност или тенденциозност, че съм избрал форека, ето пример за трейдинг основно на индекси, злато и петрол - цък

За миналата седмица има положителен ретън при 55% успеваемост, който иска може да види какво правят в техният трейдинг room или да си плати за месец или да купи програмата им, както може и да рисърчне.

Та ако форекса не е за вас и не ви се плаща спред, брокера ви удря и т.н - дайте 2 бона за курса и индикаторите още 1к за платформата и последващи разходи. Ще имате добра стратегия и знания, всичко друго е тежка работа да се препрограмирате и да достигне до нивото, което е нужно - от вас зависи, но няма барате форекса.

Има и други платени програми до няколко десетки бона насочени пак към борсите, така че имате голям избор - колкото успешни трейдъри толкова и стратегии има.

Market Wizards е добра книга за всички, който си мислят че не става и всички сме психопати

Един дисклеймър нямам никаква облаги, както и бъдещи облаги от този линк, които съм дал.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

....,Постигните ми са питащо и са по линия на фундаментален анализ, нещо което няма общо с техническият анализ, които прилагам в трейдинга.
        .....
        имаш ли данни какви резултати постигат хедж фондове търгуващи на база технически анализ (ако има такива)
        сподели и твойте(ако искаш освен ретърн дай и стандартно отклонение и дроудаун) за последните 24 месеца ако е възможно
        Last edited by ceneto; 20.01.2016, 17:09.
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Пак ти повтарям не си наясно с материята не се излагай - ако си склонен да платиш нужното то ще натрупаш знанията за по-малко от 3 месеца, от там насетне е психиката. Ако се отдадеш на процеса, то за 1 година силна работа от твоя страна можеш да постигнеш резултат - всичко е психология и дисциплина.

Знания, стратегия и психология са 3-те фактора - първите две са лесни, трудно е 3-то и точно там се осират над 95%.
          Да те успокоя горе долу същото е и за предприемачите/стартъпите/бизнесие и т.н - да си пуснал нещо срещу тях?
          Трябва да го кажеш именно те успяват защото статистиката е срещу тях - трябва си луд за да успееш - кой велик предприемач го е казал, за жалост вече не е срещу живите?

ПП това ми е 2-рият ник защото като правихте преди години обновления нещо се загуби никът ми по трасето от 2007 съм в този форум.,Постигните ми са питащо и са по линия на фундаментален анализ, нещо което няма общо с техническият анализ, които прилагам в трейдинга.

Съвсем добронамерено ти говоря или не пиши или се образовай по темата и недей пиши със стериотипи какво е нужно или не!
          Добре
          публикувай процентите ти доходност от 2007 г. насам от форекса
          ако не ще остана на мнението си, че пиеш студена вода от forex извора

Поздрави
          Last edited by mpy_yordanov; 20.01.2016, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            виждам, че ника ти е от края на 2011 г. значи досега около 4 години на пазарите, като първите ти постинги са доста питащи

значи след още 6 години ще си говорим

защото под 10 години, всеки трейдър не е трейдър
            ако оцелееш 10 години, после ще си говорим

но ако тези 10 г. средногодишното ти е 5% и големия бонус е ученето - мани мани

Иначе трейдърството е за психопати, то е антиинтуитивно. страх те е когато другите са алччни и си алчен когато другите ги е страх

Малцина го имат
            а тези които го имат често нямат дисциплина (ММ) и въобще забавно е, но обикновено се реве
            като бебе
            с цяло гърло, цяла нощ

Last edited by needtoknowmore; 20.01.2016, 16:54.

Коментар

Личи си колко си наясно с материята
              За напред като питаш питай за средни месечни,годишни проценти - парите никой не ги бръсне за измерител.

Иначе всеки месец има средно увеличение, ако това те удовлетворя както и още 5% от трейдърите по света го правят това, другите търсят пазарните конспирации

Про трейдинга не е за всеки, но както и бизнеса и предприемачеството не е за всеки - знаеш ли колко е % на оцелелите компании след 10 години от момента на основанието им?
              виждам, че ника ти е от края на 2011 г. значи досега около 4 години на пазарите, като първите ти постинги са доста питащи

значи след още 6 години ще си говорим

защото под 10 години, всеки трейдър не е трейдър
              ако оцелееш 10 години, после ще си говорим

но ако тези 10 г. средногодишното ти е 5% и големия бонус е ученето - мани мани

Иначе трейдърството е за психопати, то е антиинтуитивно. страх те е когато другите са алччни и си алчен когато другите ги е страх

Малцина го имат
              а тези които го имат често нямат дисциплина (ММ) и въобще забавно е, но обикновено се реве
              като бебе
              с цяло гърло, цяла нощ

Коментар

дали съм наясно

добре, вместо в "пачки от стотачки" ми кажи в % за последните 10 години
                очаквам средногодишно да е нещо като лихвата по депозит + огромен зор

Истинските трейдъри правят или яки ПЪТИ (не проценти) или управляват чужди пари и им взимат яка комисиона
                Недей влизай в теми, които си нямаш понятие.

Истинските трейдъри целят да имат месечен ретърн, а не мега лудият процент за кратък период от време - нито един инвеститор няма да даде пари на хедж фонд, който има 150% увеличение за 1 година, но 70% max. drowdown за годината.

Истинският трейдър следва постоянството това, което говориш са некви изтрещели случай който след това зануляват всичко.

Кажи ми колко средната месечна норма на хедж фондовете - ако не знаеш ще ти кажа.
                Иска ми се да съм от 10 години про трейдър, но и това ще стане.

А иначе среден месечен доходност за последните 12 е 4%, за по-голям период 18-24 месеца е малко по-малко - 2015 беше хубава година
                Last edited by needtoknowmore; 20.01.2016, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  пич според мен няма какво да се хабиш да им обясняваш повече. не им обяснявай за форекс явно нямат елементарни познания хората, да си търкат там билетчетата от националната лотария и да се надяват захари бахаров или оная русата кака да им даде големите пари
                  Вероятността да станеш про трейдър е стотици пъти по-голяма от това да ударят мега джакпота, но си търкат билетчетата.

Трейдинга е умение, дали ще търгуваш на форекс пазара или други централизиран пазар то няма никаква разлика, за жалост това не могат проумеят. Стига ти да имаш ликвиден пазар и да си тествал и да знаеш какво да очакваш то може правиш пари.
                  Имам познати, който играят на NYSE няколко акции и комодитата злато/нефт и постигат много повече от мен - не съм ги чул да реват нещо пазара, брокера или ротшийлдс да са им виновни. Само ги е яд парите, които дават по банките

Но да ако брокера е виновен винаги ще се намери централизиран пазар отворен по света и да няма спред и им удря брокера стопа - плащат си комисионните и си сфиркат.

Трейдина е умения, когато някой знаеш какво прави то няма значение - форекс, фючърси, екуита, бондове, комодита или каквото и да е, стига да е ликвиден пазар.

Коментар

За напред като питаш питай за средни месечни,годишни проценти - парите никой не ги бръсне за измерител.

Иначе всеки месец има средно увеличение, ако това те удовлетворя както и още 5% от трейдърите по света го правят това, другите търсят пазарните конспирации

Про трейдинга не е за всеки, но както и бизнеса и предприемачеството не е за всеки - знаеш ли колко е % на оцелелите компании след 10 години от момента на основанието им?
                    дали съм наясно

добре, вместо в "пачки от стотачки" ми кажи в % за последните 10 години
                    очаквам средногодишно да е нещо като лихвата по депозит + огромен зор

Истинските трейдъри правят или яки ПЪТИ (не проценти) или управляват чужди пари и им взимат яка комисиона

Коментар

и каква е алтернативата ако не Форекс, БФБ ли защото БФБ бих го оприличил на един гаден замръзнал гьол в който и да иска "бедният рибар" да си хвърли мрежата няма смисъл, защото няма никакви риби особено големи, а само няколко попови лъжички, които колкото и да искат няма да станат никога риби камо ли пък големи
                      има пазари на фючърси, акции, облигации и опции, все места дето може да сложиш ордер между спреда или ако си на бида без да минава цялото количество ти да получиш фил и тн.
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

и каква е алтернативата ако не Форекс, БФБ ли защото БФБ бих го оприличил на един гаден замръзнал гьол в който и да иска "бедният рибар" да си хвърли мрежата няма смисъл, защото няма никакви риби особено големи, а само няколко попови лъжички, които колкото и да искат няма да станат никога риби камо ли пък големи
                        да съгласен съм за БФБ
                        Напоследък считам, че алтернативата е чужди акции, но не на ливъридж или макс 20%

Коментар

пич според мен няма какво да се хабиш да им обясняваш повече. не им обяснявай за форекс явно нямат елементарни познания хората, да си търкат там билетчетата от националната лотария и да се надяват захари бахаров или оная русата кака да им даде големите пари

Коментар

а ти приятелю, колко пачки направи от форекс?
                            или светлината в тунела постоянно се отдалечава?

Last edited by needtoknowmore; 20.01.2016, 16:18.

Коментар

• и каква е алтернативата ако не Форекс, БФБ ли защото БФБ бих го оприличил на един гаден замръзнал гьол в който и да иска "бедният рибар" да си хвърли мрежата няма смисъл, защото няма никакви риби особено големи, а само няколко попови лъжички, които колкото и да искат няма да станат никога риби камо ли пък големи
                              Last edited by jorkata_pz; 20.01.2016, 16:09.

Коментар

Винаги ми е било забавно да чета такива сравнения или историйки и притчи, след като се занули някой все друг му виновен.

Щом 3 години ужким влизал с малки лотове и ги е занулил то завалията си е нямал понятие, че търгува нещо което му носи печалба - но пък поне разбрахме Ротшийлдс, че е лош и взима стоповете на всички ...
                                а ти приятелю, колко пачки направи от форекс?
                                или светлината в тунела постоянно се отдалечава?

Коментар

Working...
                                X