IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
    всеки ден ли да ви ги показвам?
    разрови се назад в темата и ще ги намериш

специално за вас всекидневни отчети няма да правя, има си криншотове с месечни отчети, поствал съм и графики как расте акаунта
    виж ми темите има ги.
    Горе долу за 2 години имам 500%
    Днес има добри изгледи да добавя доволен % към сметката, живи и здрави довечера ще постна скрин шот и от днес
    Не говоря за теб, ти си се доказал. Говорех за другите разбирачи по темата . Разбира се че не трябват дневни отчети тъй като търговията е флуктираща, никои не печели всеки ден. Според мен тримесечен анализ е достатъчен. Аз лично си водех такива за миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      нещата са подобни, само че при акциите обичайният ливъридж е 1:1, което ги
      прави по-подходящи за широката публика
      махнете ливъриджа и кажете колко процента сте направили без него (в тикове или пипсове) какво движение е направила валутата и колко сте хванали вие от него

ще кажеш ли с какъв ливъридж направи този резултата
      също и макс дроудаун и стандартно отклонение
      ливъриджа е 30х
      максималния ми дроудаун е 50%
      Всеки цент е реинвестиран в търговията
      горе долу 50:50 са къси дълги
      към 180 сделки има направени

за 2014 резултата беше около 40% за 2015 около 300% сумарно за вете е около 500%
      Last edited by bvg; 21.01.2016, 18:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        А как акциите и капиталовите пазари са истинската работа, нищо че и там 95% губят парите си
        нещата са подобни, само че при акциите обичайният ливъридж е 1:1, което ги
        прави по-подходящи за широката публика
        махнете ливъриджа и кажете колко процента сте направили без него (в тикове или пипсове) какво движение е направила валутата и колко сте хванали вие от него

Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        Днес има добри изгледи да добавя доволен % към сметката, живи и здрави довечера ще постна скрин шот и от днес
        ще кажеш ли с какъв ливъридж направи този резултат(тия 500%на година ли са или общо за двете)
        също и макс дроудаун и стандартно отклонение
        Last edited by ceneto; 21.01.2016, 18:06.
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Съгласен съм . Докато някои не покаже резултатите си черно на бяло е просто въздух под налягане и само си чеша езика в темата
          всеки ден ли да ви ги показвам?
          разрови се назад в темата и ще ги намериш

специално за вас всекидневни отчети няма да правя, има си криншотове с месечни отчети, поствал съм и графики как расте акаунта
          виж ми темите има ги.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Ми тъй ми! Как може никой да не си показва във форума резултатите, що за хора са да развалят всеобщото мнение, че форекса е залагане
            А как акциите и капиталовите пазари са истинската работа, нищо че и там 95% губят парите си
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Съгласен съм . Докато някои не покаже резултатите си черно на бяло е просто въздух под налягане и само си чеша езика в темата
              Ми тъй ми! Как може никой да не си показва във форума резултатите, що за хора са да развалят всеобщото мнение, че форекса е залагане
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                Какви резултати да ти покажат, след като са толкова деградирали, ЧЕ ТАЗИ ТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ЗА РЕКЛАМА, ТИЯ ОТ ИНВЕСТОРА НЕ СЕ УСЕЩАТ.

ВЪОБЩЕ, ПЪЛНА ТЪПОТИЯ С празни приказки в нея, Да излезе някои треЙдър да си покаже резултатите ТУК. КОГА И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, ХАХАХА
                То да не сте В ЗАПАДНО ОБЩЕСТВО ?????

А иначе съм ВИ казал за най добрия Е-БАТ -СЕДЕФЧО, СТЕФАН СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ.

ПОТЪРСЕТЕ ГО ЩЕ ВИ НАУЧИ ..

Коментар

• Какви резултати да ти покажат, след като са толкова деградирали, ЧЕ ТАЗИ ТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ЗА РЕКЛАМА, ТИЯ ОТ ИНВЕСТОРА НЕ СЕ УСЕЩАТ.

ВЪОБЩЕ, ПЪЛНА ТЪПОТИЯ С празни приказки в нея, Да излезе някои треЙдър да си покаже резултатите ТУК. КОГА И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, ХАХАХА
                  То да не сте В ЗАПАДНО ОБЩЕСТВО ?????

А иначе съм ВИ казал за най добрия Е-БАТ -СЕДЕФЧО, СТЕФАН СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ.

ПОТЪРСЕТЕ ГО ЩЕ ВИ НАУЧИ ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    извинявай че така те подцених или дискриминирах
                    да ти го кажа по друг начин разгледай, най-добрите(нали по тях се равняваш) каква годишна доходност правят за 10-20 годишен период
                    Annualized Hedge Fund Returns
                    и да хедж фонд не е равно на правене на пари затова ти казах да погледнеш средното или медианата (въпреки че статистиката страда от сървайвършип биас)
                    ето ти и картинка на годишна доходност усреднена за сектора за периода 1996-2014
                    взета е от тук цък
                    p.s. за мен хедж фондовете нямат нищо общо с форекса, но поне да видите как се показват резултати, пожелавам ви да можете да покажете подобни резултати за период от 5-10(а и по дълъг) години макар и да ви малеят тия проценти
                    Сравнявам хеджовете защото те останаха последните институционални играчи, които правят голям ретърн при контрол на риск, който не е регламентиран със закон.

Наясно съм с лонг терм средният ретърн за месец и година, на хедж фондовете - тези неща и аз съм ги гледал. Не случайно казах печелившите, както и не заех голяма база на зад - при по дълга спада и съм съгласен.

Не си ме дискреминирал, говориш за средна и медиана а забрави модда

Както и да е няколко процента на месец средно увеличение си е добро постижение и влизаш в топа дали си фундаментален или технически трейдър или си инвеститор, на форекс, екуита, комодита, бондове. Това е постижимо без значение пазара или типа на подход, но не става без уменията и психологията - все неща, които ги отхвърлят някой компетентни хора, но нищо не говорят че същото е и за бизнеса

Мерси за пожеланията, дано скоро време се промени закона и да има вече БГ хедж фондове
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      Благодаря за съвета, а що така дискриминираш мода(да не се бърка с модератор) - но обичам се сравнявам с най-добрите и да се подобрявам, нещо посредствеността не ме блажни.

Стив Джобс като е пускал първия Айфон според теб с кой се е сравнявал Всички велики личности на нашето време и не само, винаги се стремят към най-доброто, пет пари не дават за средняците
                      извинявай че така те подцених или дискриминирах
                      Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      .....

Около 5% топ хедж фондовете правя и то не само за 2014.
                      Това, че е хедж фонд не значи че е равно веднага на правене на пари и при тях има малък процент на печелившите.
                      ......
                      да ти го кажа по друг начин разгледай, най-добрите(нали по тях се равняваш) каква годишна доходност правят за 10-20 годишен период
                      Annualized Hedge Fund Returns
                      и да хедж фонд не е равно на правене на пари затова ти казах да погледнеш средното или медианата (въпреки че статистиката страда от сървайвършип биас)
                      ето ти и картинка на годишна доходност усреднена за сектора за периода 1996-2014
                      взета е от тук цък
                      p.s. за мен хедж фондовете нямат нищо общо с форекса, но поне да видите как се показват резултати, пожелавам ви да можете да покажете подобни резултати за период от 5-10(а и по дълъг) години макар и да ви малеят тия проценти
                      Attached Files
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Знаеш ли как се казва русата кака? че телевизия почти не гледам
                        незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          дали съм наясно

добре, вместо в "пачки от стотачки" ми кажи в % за последните 10 години
                          очаквам средногодишно да е нещо като лихвата по депозит + огромен зор

Истинските трейдъри правят или яки ПЪТИ (не проценти) или управляват чужди пари и им взимат яка комисиона
                          А така, кажи им как го правят истинските и големите трейдъри, че тук нещо ми се хилят като ги следвам и не поставям стопчета и таргети за мижеви пари колкото едно кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                            пич според мен няма какво да се хабиш да им обясняваш повече. не им обяснявай за форекс явно нямат елементарни познания хората, да си търкат там билетчетата от националната лотария и да се надяват захари бахаров или оная русата кака да им даде големите пари
                            Знаеш ли как се казва русата кака? че телевизия почти не гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                              да така е по-добре ама чужди акции къде в Европа или САЩ?
                              много широка тема, на която всеки да отговори сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                                да съгласен съм за БФБ
                                Напоследък считам, че алтернативата е чужди акции, но не на ливъридж или макс 20%
                                да така е по-добре ама чужди акции къде в Европа или САЩ?

Коментар

Working...
                                X