Първоначално изпратено от bvg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениенещата са подобни, само че при акциите обичайният ливъридж е 1:1, което ги
прави по-подходящи за широката публика
махнете ливъриджа и кажете колко процента сте направили без него (в тикове или пипсове) какво движение е направила валутата и колко сте хванали вие от него
ще кажеш ли с какъв ливъридж направи този резултата
също и макс дроудаун и стандартно отклонение
максималния ми дроудаун е 50%
Всеки цент е реинвестиран в търговията
горе долу 50:50 са къси дълги
към 180 сделки има направени
за 2014 резултата беше около 40% за 2015 около 300% сумарно за вете е около 500%Last edited by bvg; 21.01.2016, 18:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеА как акциите и капиталовите пазари са истинската работа, нищо че и там 95% губят парите си
прави по-подходящи за широката публика
махнете ливъриджа и кажете колко процента сте направили без него (в тикове или пипсове) какво движение е направила валутата и колко сте хванали вие от него
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеГоре долу за 2 години имам 500%
Днес има добри изгледи да добавя доволен % към сметката, живи и здрави довечера ще постна скрин шот и от днес
също и макс дроудаун и стандартно отклонениеLast edited by ceneto; 21.01.2016, 18:06.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСъгласен съм . Докато някои не покаже резултатите си черно на бяло е просто въздух под налягане и само си чеша езика в темата
разрови се назад в темата и ще ги намериш
специално за вас всекидневни отчети няма да правя, има си криншотове с месечни отчети, поствал съм и графики как расте акаунта
виж ми темите има ги.
Горе долу за 2 години имам 500%
Днес има добри изгледи да добавя доволен % към сметката, живи и здрави довечера ще постна скрин шот и от днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМи тъй ми! Как може никой да не си показва във форума резултатите, що за хора са да развалят всеобщото мнение, че форекса е залаганеМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСъгласен съм . Докато някои не покаже резултатите си черно на бяло е просто въздух под налягане и само си чеша езика в тематаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеКакви резултати да ти покажат, след като са толкова деградирали, ЧЕ ТАЗИ ТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ЗА РЕКЛАМА, ТИЯ ОТ ИНВЕСТОРА НЕ СЕ УСЕЩАТ.
ВЪОБЩЕ, ПЪЛНА ТЪПОТИЯ С празни приказки в нея, Да излезе някои треЙдър да си покаже резултатите ТУК. КОГА И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, ХАХАХА
То да не сте В ЗАПАДНО ОБЩЕСТВО ?????
А иначе съм ВИ казал за най добрия Е-БАТ -СЕДЕФЧО, СТЕФАН СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ.
ПОТЪРСЕТЕ ГО ЩЕ ВИ НАУЧИ ..
Коментар
-
Какви резултати да ти покажат, след като са толкова деградирали, ЧЕ ТАЗИ ТЕМА Е СЪЗДАДЕНА ЗА РЕКЛАМА, ТИЯ ОТ ИНВЕСТОРА НЕ СЕ УСЕЩАТ.
ВЪОБЩЕ, ПЪЛНА ТЪПОТИЯ С празни приказки в нея, Да излезе някои треЙдър да си покаже резултатите ТУК. КОГА И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА, ХАХАХА
То да не сте В ЗАПАДНО ОБЩЕСТВО ?????
А иначе съм ВИ казал за най добрия Е-БАТ -СЕДЕФЧО, СТЕФАН СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ.
ПОТЪРСЕТЕ ГО ЩЕ ВИ НАУЧИ ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеизвинявай че така те подцених или дискриминирах
да ти го кажа по друг начин разгледай, най-добрите(нали по тях се равняваш) каква годишна доходност правят за 10-20 годишен период
Annualized Hedge Fund Returns
и да хедж фонд не е равно на правене на пари затова ти казах да погледнеш средното или медианата (въпреки че статистиката страда от сървайвършип биас)
ето ти и картинка на годишна доходност усреднена за сектора за периода 1996-2014
взета е от тук цък
p.s. за мен хедж фондовете нямат нищо общо с форекса, но поне да видите как се показват резултати, пожелавам ви да можете да покажете подобни резултати за период от 5-10(а и по дълъг) години макар и да ви малеят тия проценти
Наясно съм с лонг терм средният ретърн за месец и година, на хедж фондовете - тези неща и аз съм ги гледал. Не случайно казах печелившите, както и не заех голяма база на зад - при по дълга спада и съм съгласен.
Не си ме дискреминирал, говориш за средна и медиана а забрави модда
Както и да е няколко процента на месец средно увеличение си е добро постижение и влизаш в топа дали си фундаментален или технически трейдър или си инвеститор, на форекс, екуита, комодита, бондове. Това е постижимо без значение пазара или типа на подход, но не става без уменията и психологията - все неща, които ги отхвърлят някой компетентни хора, но нищо не говорят че същото е и за бизнеса
Мерси за пожеланията, дано скоро време се промени закона и да има вече БГ хедж фондовеМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеБлагодаря за съвета, а що така дискриминираш мода(да не се бърка с модератор) - но обичам се сравнявам с най-добрите и да се подобрявам, нещо посредствеността не ме блажни.
Стив Джобс като е пускал първия Айфон според теб с кой се е сравнявал Всички велики личности на нашето време и не само, винаги се стремят към най-доброто, пет пари не дават за средняците
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение.....
Около 5% топ хедж фондовете правя и то не само за 2014.
Това, че е хедж фонд не значи че е равно веднага на правене на пари и при тях има малък процент на печелившите.
......
Annualized Hedge Fund Returns
и да хедж фонд не е равно на правене на пари затова ти казах да погледнеш средното или медианата (въпреки че статистиката страда от сървайвършип биас)
ето ти и картинка на годишна доходност усреднена за сектора за периода 1996-2014
взета е от тук цък
p.s. за мен хедж фондовете нямат нищо общо с форекса, но поне да видите как се показват резултати, пожелавам ви да можете да покажете подобни резултати за период от 5-10(а и по дълъг) години макар и да ви малеят тия проценти“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЗнаеш ли как се казва русата кака? че телевизия почти не гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениедали съм наясно
добре, вместо в "пачки от стотачки" ми кажи в % за последните 10 години
очаквам средногодишно да е нещо като лихвата по депозит + огромен зор
Истинските трейдъри правят или яки ПЪТИ (не проценти) или управляват чужди пари и им взимат яка комисиона
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениепич според мен няма какво да се хабиш да им обясняваш повече. не им обяснявай за форекс явно нямат елементарни познания хората, да си търкат там билетчетата от националната лотария и да се надяват захари бахаров или оная русата кака да им даде големите пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеда така е по-добре ама чужди акции къде в Европа или САЩ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеда съгласен съм за БФБ
Напоследък считам, че алтернативата е чужди акции, но не на ливъридж или макс 20%
Коментар
Коментар