IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никва обида нямаше към моя приятел КРАДЛИВАТА МИЖАТРУРКА !!!
    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      Не си данъчен , нито опазил господ жена ми , та да ти се отчитам.
      Айде сега и бастуни станахме. Щом те ядосах само с 2-3 поста е очевидно, че нищо не си спечелил ами най-вероятно си одухал всичките си пари на форекса.
      Когато хората губят пари стават нервни, избухливи и сприхави - така твърди психологията. Аз я изучавам.

Тази тема е само за хора, които трябва да могат да докажат, дали е възможно да се забогатее от форекс. До сега липсват доказателства, че това е възможно.
      А ти след като не можеш да докажеш, че си спечелил дори 1 стотинка, айде бегай от темата и върви да си играеш, и да цъкаш на телефончето.
      Last edited by Frosty; 05.02.2016, 00:21.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Ама ти и да искаш, не можеш да докажеш нищо. Как се доказват несъществуващи неща?
        Похвали ни се примерно днес колко спечели.
        Не си данъчен , нито опазил господ жена ми , та да ти се отчитам. Не ти продавам нищо и не ти предлагам нищо. Ако искаш вярвай, ако не искаш недей. Не мога и нямам желание да вадя насила главите от задниците на всички закостенели бастуни , които срещам .
        Last edited by NYSERookie; 04.02.2016, 22:08.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
          би ли отговорил
          Ментор аржентинец спец по скалпирането на акции,който ми даде основата. Срещу 'скромно' заплащане разбира се И хиляди часове скрин тайм и четене
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
            браво , а ти къде си се научил?
            би ли отговорил
            Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              на въпроса, вероятно ще купя
              явно като почитатели на техническия анализ смятате само вашето субективно мнение за истина - "разказваш историята на биците и мечките", когато гледаш какви котировки се появяват и какви сделки, като обем са минали на аска и бида не е ли нещо подобно
              п.с. в ритейл форекса мойто описание на нещата разбира се не работи
              ти минаваш стил prop firms - reading the tape.
              Има различни начини, просто ти казах какво представлява четене на пазара базиран на кендъли.

Мнението ни е ирелевантно, важен е трейдинг плана ни и ако си го тествал и знаеш, че е печеливш то тогава не е субективното ти мнение, а базиран вход спрямо плана ти.

Иначе да ще влезеш, но има още едни неща в добавка - риск управление, какво е отношението печалба загуба, къде се намира целта и стопа ти спрямо структурите и т.н неща - който целят да те вкарат в ситуация с висока вероятност за печалба!
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                ......

Оръдърфлоуа - не е точно левел 2, а разказваш историята на биците и мечките, виж какво писах по-долу и пробвай да отговориш на въпроса, който питах
                на въпроса, вероятно ще купя
                явно като почитатели на техническия анализ смятате само вашето субективно мнение за истина - "разказваш историята на биците и мечките", когато гледаш какви котировки се появяват и какви сделки, като обем са минали на аска и бида не е ли нещо подобно
                п.с. в ритейл форекса мойто описание на нещата разбира се не работи
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

бОли ме оная работа дали вярваш или не. Нито продавам нещо, нито имам намерение да доказвам каквото и да е. Който трябваше разбра какво казвам.
                  Ама ти и да искаш, не можеш да докажеш нищо. Как се доказват несъществуващи неща?
                  Похвали ни се примерно днес колко спечели.

Коментар

Не вярвам аз... Снимай се с колата, с извлечение от банковата ти сметка и с днешният вестник в едната ръка и тогава ще ти повярваме.
                    бОли ме оная работа дали вярваш или не. Нито продавам нещо, нито имам намерение да доказвам каквото и да е. Който трябваше разбра какво казвам.

Коментар

Тези 2500$ са направени с първоначален капитал от 130$.Сметките с които аз търгувам са доста по-големи от тези 130$
                      За всичко останало отговарям : ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО Ти си от тези , които ако не могат да направят нещо решават, че и никой друг не може . Айде със здраве.
                      Не вярвам аз... Снимай се с колата, с извлечение от банковата ти сметка и с днешният вестник в едната ръка и тогава ще ти повярваме.

Коментар

За една година 2600 долара, че това печалба ли е?!
                        Една сервитьорка за три месеца прави толкова.

Всъщност може би грешно се изразих преди. Исках да кажа,
                        че е невъзможно да се забогатее от форекс и да печелиш приличен регулярен доход.
                        А иначе по прицип е възможно да се спечели инцидентно, но то се дължи изцяло на късмет,
                        а не на разни измислени стратегии, графики, кендъли и тем подобни дивотии. Чудя се за какво изобщо трейдърите си губят времето с подобни небивалици.

Според мен в средносрочен и дългосрочен план е възможно да се печели от спекулации и валутни разлики, но за това е необходимо понякога да се остане на позиция със седмици, месеци и даже години.
                        Ясно е, че с форекса това няма как да стане. .
                        Тези 2500$ са направени с първоначален капитал от 130$.Сметките с които аз търгувам са доста по-големи от тези 130$ . Естествено и печалбата ми е доста по ниска в процентно изражение, но достатъчно голяма да ми осигури луксозен начин на живот
                        Що се отнася до останалите глупости изписани от скромната ти особа, отговарям : ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО Ти си от тези , които ако не могат да направят нещо решават, че и никой друг не може.За съжаление такива като теб са мнозинство в kleta majka balbariq Айде със здраве.
                        Last edited by NYSERookie; 04.02.2016, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          абе тука като сте все експерти, я прпоръчайте нещо за четене по темата за допълнително образоване...
                          Trading in the Zone на Mark Douglas
                          One good trade на Mike Bellafiore
                          Market Wizzards на Jack Schwager

1-вата е насочена към психологията 2-рата към про трейдинг от гледище от собственик на prop firm a 3-та да покаже, колко различни начини има да си печеливш трейдър описваща различни методи на про трейдъри.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            абе тука като сте все експерти, я препоръчайте нещо за четене по темата за допълнително образоване...
                            Като за начало : Mark Douglas - The disciplined Trader и Trading in the Zone

Коментар

• абе тука като сте все експерти, я препоръчайте нещо за четене по темата за допълнително образоване...

Коментар

След като не търгуваш и не си наясно как стигна до извода , че от трейдинг и конкретно от форекс не се печели? Или само вятър на устата си правиш
                                За една година 2600 долара, че това печалба ли е?!
                                Една сервитьорка за три месеца прави толкова.

Всъщност може би грешно се изразих преди. Исках да кажа,
                                че е невъзможно да се забогатее от форекс и да печелиш приличен регулярен доход.
                                А иначе по прицип е възможно да се спечели инцидентно, но то се дължи изцяло на късмет,
                                а не на разни измислени стратегии, графики, кендъли и тем подобни дивотии. Чудя се за какво изобщо трейдърите си губят времето с подобни небивалици.

Според мен в средносрочен и дългосрочен план е възможно да се печели от спекулации и валутни разлики, но за това е необходимо понякога да се остане на позиция със седмици, месеци и даже години.
                                Ясно е, че с форекса това няма как да стане. .
                                Last edited by Frosty; 04.02.2016, 16:13.

Коментар

Working...
                                X