IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
    На рекламите на форекс брокери трябва да пише като на рекламите на цигари
    Фирекса е опасен за здравето и живота ви!
    Фирекса е опасен за психиката ви!
    Фирекса е опасен защото по официална статистика 99.6% са губещи!
    Фирекса е опасен за вашите близки и вашето семейство!

и т.н.
    Проблема на фИрекса, е, че го играят ден до пладне, като тука има тука нема бързи разигравания)))
    Защо фИрексджиите не пробват преди това следната игра - да обменят по курса левове за която валута искат да играят и така да пробват (без маржин само с реални пари)
    Ето мен като пример - преди няколко години се накупих с франкове. Две години изчаках и взех 40 стинки на франк. Чисто и с еднократна комисиона. Не ме касае дали вали или гърми през това време, макар,, че като гърмеше, франка растеше))) Доволно съм от фИрекса - една сделка за 2 години но много мощен профит )))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• защо повечето топтрейдъри, форекстрейдъри и тн. са толкова обидчиви тая гордост(его) или незнам как по-точно да го опиша не ви ли пречи когато търгувате
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Здравейте отново!

Много мислех преди да се реша да пиша отново в някой от родните трейдър форуми. Извинявам се на всички за изгубеното време и съжалявам за моето такова, което отделих да споделя опита ми от годините. Ще помоля модератора да изтрие поста ми - включително цитата ми от поста на "ценето", където е линка към forex factory.

Пожелавам на всички успех, в трейдинга!

Коментар

• Първоначално изпратено от Insider78
          Писах веднъж по тази тема преди седмица, но незнайно защо поста ми не беше публикуван и за да не се повтарям отново ще ви дам линк от forex factory, където скоро отворих нова тема с информация, която от части засяга темата тук, а именно "печели ли се от форекс".

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=590111
          браво интересна история 8 монитора, сигурно поне и толкова акакунти, някои с феноменални резултати, а тотала какъв е все пак в описанието има само печелившите такива, а за да си отговориш на въпроса печели ли се от форекс трябва да сложиш всичко + сметката за тока
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
            TeleTrade TeleTrade TeleTrade
            Много добре казано и аз щах да стана за малко жертва на тези даже им ходих в новият офис намира са на бул.Ал.Малинов до метростанцията
            Тия заслужават да бъдат полети и запалени с бензин и да изгорят живи в офиса им.
            Защо не пишеш до КЗП или КЗК. Най-малкото ще им докараш някоя проверка на дейността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лора Главева Разгледай мнение
              Страхотни измамници!
              Открояват се от телефонните измами единствено по методите, техниката и може би възрастовия контингент.
              TeleTrade TeleTrade TeleTrade
              Много добре казано и аз щах да стана за малко жертва на тези даже им ходих в новият офис намира са на бул.Ал.Малинов до метростанцията
              Тия заслужават да бъдат полети и запалени с бензин и да изгорят живи в офиса им.
              Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                На рекламите на форекс брокери трябва да пише като на рекламите на цигари

и т.н.
                Ами,скуби млечка тогава или сортирай чичоци!!!

Коментар

• TeleTrade

Страхотни измамници!
                  Открояват се от телефонните измами единствено по методите, техниката и може би възрастовия контингент.

Коментар

• На рекламите на форекс брокери трябва да пише като на рекламите на цигари

и т.н.
                    advokatfilipova.eu

Коментар

• Аз пък що така се заблудих, че темата е за хора спечелили от форекс
                      Исках да се похваля...и аз един път спечелих
                      Last edited by men79; 16.03.2016, 17:36.

Коментар

• Нещо не се сбъдна прогнозата
                        advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

NYSERookie, какъв е шансът да ми предскажеш предварително този пик
                          с твоите хиляди часове скрийн тайм, четене на учебници, стратегии, технически анализи, кендъли и тем подобни дивотии?
                          Отговорът е: НИКАКЪВ.
                          Ако трейдърите не притежават някакви свръх-естествени способности да предсказват бъдещото, са вътрешно и с двата крака.
                          Затова 99,9% от тях си губят всичките пари.на форекса.
                          Останалите 0,1 процента просто имат късмет.
                          Понеже много обичам да си играя със статистика ти отговарям конкрентно на въпроса.
                          Вероятността да го предскажа при мен е 56.5%

Коментар

NYSERookie, какъв е шансът да ми предскажеш предварително този пик
                            с твоите хиляди часове скрийн тайм, четене на учебници, стратегии, технически анализи, кендъли и тем подобни дивотии?
                            Ако трейдърите не притежават някакви свръх-естествени способности да предсказват бъдещото, са вътрешно и с двата крака.
                            Аз да не съм врачка да предсказвам.Гледаш на пазара от позицията на реалния живот, а той няма нищо общо...Пазарът е игра на вероятности и конкретната сделка няма особено значение освен статистически...както искаш го разбирай.
                            Last edited by NYSERookie; 08.02.2016, 09:32.
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Какъв е шансът, ден след ден, сделка след сделка, тези 0,1% да имат късмет? Примерно при 60 сделки от които 4 на загуба? Може би не е късмет?

Коментар

• NYSERookie, какъв е шансът да ми предскажеш предварително този пик
                                Last edited by Frosty; 08.02.2016, 00:05.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X