Все още не съм убеден, че това е Матеев, чиито мотив да продаде стс навремето беше, че се отказа да търси граала.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКъде виждаш провокация? Не вярвам на празни приказки, вярвам само на очите си. В тая тема мнозина са се хвалили, колко били спечелили от форекса. В момента, в който поискам да покажат нагледно как печелят и да снимат видеоклип в реално време с покупко-продажбите им за определен период, "спечелилите от форекс" се покриват като мишки. Съвпадение? Едва ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеТова, кога точно по време на брекзита ли? Седмица, месец 2-3 по рано колко бяха?
А стоп нещо проблем ли щеше да е ако бе сложил?
В крайна сметка, най-вероятно щеше да си аут по време на брекзита - което беше най-умното решение за него ден, разбира се, ако не си имал възможност спрямо планът ти ... за него ден, нито аз имах такава възможност, нито реших да трейдвам именно заради ripple effect-a - все неща според планът ми.
Със стоп не виждам на практика как ще стане работата, при положение че имаше движение от фигура и половина нагоре.
Коментар
-
Къде виждаш провокация? Не вярвам на празни приказки, вярвам само на очите си. В тая тема мнозина са се хвалили, колко били спечелили от форекса. В момента, в който поискам да покажат нагледно как печелят и да снимат видеоклип в реално време с покупко-продажбите им за определен период, "спечелилите от форекс" се покриват като мишки. Съвпадение? Едва ли...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеМатеев, ти от форекс ли спечели или от занулените сметки на горките наивни трейдърчета, вложили си парите при теб? Я си признай!
Като си толкова голям специалист по валутна търговия, снимай видеоклип в реално време на покупко-продажбите ти за 1 месец да те видим какво ще спечелиш. Така ще ни докажеш нагледно, че не си лузър и, че може да се печели от форекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение.....Тук съм описал такива хора За троловете, форумите
.....
Защо дори и за момент не се опиташ да си представиш, че има и друга причина един човек да пише във форума - например за да си достави удоволствие (ендорфин в мозъка), когато споделя за неща, които другите не ги знаят.
Та въпросът ми е:
Трябва ли всеки да бъде обявяван за трол, ако неговите мнения не се вписват в матрицата на твоите лични? Определено единия от двама ни плещи глупости, но как да разберем кой е той?
Та от тука и основния въпрос:
Как да разберем дали един човек е успял, ползвайки собствената си концепция?
Отговори на въпроса и нека после да направим сравнение, за да видим кой от нас двамата живее в собствените си самозаблуди.
Коментар
-
Матеев, ти от форекс ли спечели или от занулените сметки на горките наивни трейдърчета, вложили си парите при теб? Я си признай!
Като си толкова голям специалист по валутна търговия, снимай видеоклип в реално време на покупко-продажбите ти за 1 месец да те видим какво ще спечелиш. Така ще ни докажеш нагледно, че не си лузър и, че може да се печели от форекс.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Вие не разбрахте ли, че това, което е необходимо за един успешен трейдер, НЕ ГО ПИШЕ В КНИГИТЕ. Трябваше да се досетите още на първия месец след като се зарибихте да търгувате .....
Ако не сте го осъзнали това, значи все още тъпчете на кота нула и не сте се качили дори и на първото стъпало от небостъргача, който ви предстои да изкачите.
Коментар
-
Така е - понеже си губя всичките пари, към днешна дата имам няколко хиляди декара земя, няколко леки коли, най-лошите от които са Audi Q7 и Audi S8, 2000 квадрата къща, и съм собственик/изпълнителен директор на поне 7-8 фирми. И това може да се провери в търговския и/или имотния регистър ....
Похвалете се с нещо подобно и тогава ми говорете кой има правилната концепция за бизнес и търговия по финансовите пазари (пък и не само на тях) и кой - не.
Хайде със здраве ......
Гукайте си и се самонавивайте в самозаблудите си......
И четете книги за FOREX-a.... Те са много много "важни". Как иначе ще станете поредните лапнишарани, които са обречени да си дадат парите на акулите .....Last edited by Mateev; 23.10.2016, 19:08.
Коментар
-
Не знам дали Матеев въобще е спечелил нещо от форекс, но определено може да спечели Нобелова награда по наивност.
С графики и вълни щял да предсказва бъдещето...
За съжаление такива хора като него, понеже се опитват да се правят на врачки и екстрасенси, си губят всичките пари на форекса в напразни опити да предскажат бъдещи събития.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнениеТочно това не е трейдинг, а си е по-скоро в сферата на залаганията. Кое му е безрисковото на фигура и половина нагоре, преди пропадне с коло 18 фигури? Къде трябва да е входът, да не говорим изобщо за стоп?
За да има човек дългосрочен успех в трейдинга, трябва да търгува естественото движение на цените, породено от потоците от ордери. Няма лошо пазарите да се ползват за хби или неразумен хазарт, но това си е друга тема.
Какъв силен вятър аз питах 20 човека какво мислият за брекзита и никой нищо не можа да каже
Незнам защо го пишете тия неща!
Като мине маа всеки почва да коментира защо така е станало.
Тук съм описал такива хора За троловете, форумите
Защо го пишеш сега това защо не го написа преди брекзита.
И като си толкова умен!!!???!!!
Защо не дадеш сега една прогноза какво ще стане от тук нататък със GBP/USD
Хайде кажи нали си много умен MateevLast edited by mauricio84; 23.10.2016, 18:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнениеВ цените на опциите бяха вкарани очаквания за 850 пипа движеие.
А стоп нещо проблем ли щеше да е ако бе сложил?
В крайна сметка, най-вероятно щеше да си аут по време на брекзита - което беше най-умното решение за него ден, разбира се, ако не си имал възможност спрямо планът ти ... за него ден, нито аз имах такава възможност, нито реших да трейдвам именно заради ripple effect-a - все неща според планът ми.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнениеТрейдингът няма нищо общо с прогнозирането.
Коментар
Коментар