Извинявам се на Матеев и останалите колеги за безпочвените съмнения, очевидно не съм бил прав и си посипвам главата с пепел! От др страна последният му пост ясно и точно показва как стоят нещата. Чудех се, защо от началото не започна от там, а се впусна в дискусия, която вместо да разрешава въпроса, само го усложнява? Е, стана ясно.
Ето едно балансирано и основано на факти мнение. Искам да попитам господата с обученията, дали не подлъгват хората? Знам, че от форекс може да се спечели, както и с какви усилия и първото, което бих изтъкнал, са рисковете. И в никакъв случай не бих го представял като бизнес или функция на интелекта. Това не се учи, нито се преподава - или го имаш или продаваш обучения.
Ако наистина искате да помогнете на някой, обяснете на клиентите си, че форекс е хазарт. Когато човек е честен пред себе си и подходи с ясното съзнание за характера на дейността си, има шанс тя да бъде успешна.
Ясно е, че вече (отново) темата се измества смислово. Желая успех на начинанието, макар и да съм скептичен (в следствие на челен опит), че това е възможно.
Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Ако наистина искате да помогнете на някой, обяснете на клиентите си, че форекс е хазарт. Когато човек е честен пред себе си и подходи с ясното съзнание за характера на дейността си, има шанс тя да бъде успешна.
Ясно е, че вече (отново) темата се измества смислово. Желая успех на начинанието, макар и да съм скептичен (в следствие на челен опит), че това е възможно.
Коментар