IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

EUR/BGN курс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• фиксинга е 1,95583 тинад фиксинг ли искаш да го купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
      Здравейте,
      предполагам че е много лаичен въпрос за хората в БГ, но тъй като не следя пазара си нямам нинай-малка представа.

Имате ли някакво обяснение защо курс купува по банки и change-ове е паднал до 1.950? Това някакво временно явление ли е или просто оборота е паднал, а печалбата трябва да не пада ?

Питам ви за да знам дали да кажа на родитеите си да обменят сега или да изчакат няколко дни?

Благодаря ви предварително
      Ало Враца, ти чувал ли си за Валутен Борд и вчера за сефте ли си бил в change бюро при някой измамник ???

Коментар

Здравейте,
        предполагам че е много лаичен въпрос за хората в БГ, но тъй като не следя пазара си нямам нинай-малка представа.

Имате ли някакво обяснение защо курс купува по банки и change-ове е паднал до 1.950? Това някакво временно явление ли е или просто оборота е паднал, а печалбата трябва да не пада ?

Питам ви за да знам дали да кажа на родитеите си да обменят сега или да изчакат няколко дни?

Нищо не е станало...
        Нямам представа, за какви суми става въпрос, но третия знак би се усетил при голема сума. за няколко (2-3-5... ) хиляди евро разлика ще е има, но малка.
        Възможно е, ако някой не се движи според плана за годината, може да са реши да "разкрачи" малко спреда ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Здравейте,

Нищо особено не се случва, не се шашкай. Всеки курс купува от 1.94 нагоре и всеки курс продава от 1.96 надолу, е добър. А ако цепиш стотинката на две и става въпрос за големи суми, винаги можеш да договориш курсове много близо до фиксинга. За тази цел препоръчвам безкасова обмяна между две сметки в банка.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Тавекс не са банка, а банковете курсове се определят централно и понякога след разговор с дилърите..

Коментар

• Не бих казал, до преди няколко месеца си купуваха на 1,954 дори и за малки суми, даже и tavex.

пс: става въпрос за София?

Коментар

• Винаги е било така- в чеидж бурата е малко по скъпо...На мен след големи пазарлъци в банките за по големи суми са ми купували по 1.951-2...в чеинджа е до 1.953 с пазарлък..

Коментар

• EUR/BGN курс?

Здравейте,

Working...
                X