If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на пазаря да му го сложа анално..
Кви са тия зигзагови движения с по 2 фигури постоянно. Това да не е паунд йена.
Това евро се разглоби. Трябва да си преосмислям обемите доста сериозно.
Че и не тази корекция не е корекция като хората. Ужассс.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Добриийй ден Вчера голями сложни движения-голямо нещо ЧЕРКЕЗОВ е къртил мивки !!! Бравос на Черкезина пръв надуши и спада и покачването
грешиш боре :-)
ако провериш часовете на двата му поста ще видиш , че са около 20 мин след сигналите за скъсяване/удължаване и щеше да си продал локално дъно или купил локален връх.
тва което той прави е да чейсва цената:-)
така скалпинг не се прави.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ?
Целта на швейцарците не е да се спре пропадането на еврото спрямо долара. Целта им е да спре поскъпването на шв. франк спрямо еврото!!!
Това си е тяхна валута и могат да си печатат колкото си пожелаят. Съответно могат да си продават каквито суми си решат срещу евро.
Маста спадът в евро/швейк е в следствие на слабостта на еврото глобално погледнато. Лошото е,че капиталът е страхливо животно и не обича високата волатилност и ще се наложи да се борят срещу риск авършън и слабостта на еврото заедно, което според мен е доста непосилна задача
Печатането на пари, особено в ерата на компютрите, е детска задача, крити! Може да ги затрудни само едно обстоятелство - ако ЕЦБ решат и те да си печатат колкото им трябват! На това също няма да е особено затруднение... Сядаш пред компа. Натикаш 1 и прибавяш към него колкото нули ти трябват. След това само натискаш Ентър!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ? Подобно твърдение е смехотворно. Това, което помогна за движението до тук е, че пазарът беше прекалено къс в евра и хванаха спекулантите неподготвени. Нови дъна още тази година ще има. Шоуто едва сега започва
Не може да си сигурен. Поне някаква нотка на съмнение трябва да има..
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ?
Целта на швейцарците не е да се спре пропадането на еврото спрямо долара. Целта им е да спре поскъпването на шв. франк спрямо еврото!!!
Това си е тяхна валута и могат да си печатат колкото си пожелаят. Съответно могат да си продават каквито суми си решат срещу евро.
Маста спадът в евро/швейк е в следствие на слабостта на еврото глобално погледнато. Лошото е,че капиталът е страхливо животно и не обича високата волатилност и ще се наложи да се борят срещу риск авършън и слабостта на еврото заедно, което според мен е доста непосилна задача
...макар че тея от инвестора тоя номер с банера го правят само сутрин .
Това съм го забелязал.
Явно нищо не си забелязал. Има зададено място на банера - примерно от 850 пиксел. А софтуерът на форума автоматично разширява полето за писане при графика или текст, които не може да раздели. И всяка графика над 680 пиксела (защото има и поле вляво с фиксирана ширина) вкарва полето за писане под банера. Елементарно - не пускайте графики по-широки от 680 пиксела...
А графиката на ники5 е 1089х812 пиксела.
Извинявам се най искрено към админите тогава. Но може да сложите едно рисаизвъне на по големите снимки, за да не се получава това. Еее аз съм завършил и информатика все пак
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ? Подобно твърдение е смехотворно. Това, което помогна за движението до тук е, че пазарът беше прекалено къс в евра и хванаха спекулантите неподготвени. Нови дъна още тази година ще има. Шоуто едва сега започва
Това ми е пределно ясно...Как, кога....
В момента сме в средата на валутна криза приятел Отвори си очите. Това е повторение на азиатската криза с по-интензивни намеси на централните банки. Самата волатилност говори за това. Аз вече свикнах да гледам 1м барове по 20-30 пипа, а вие ?
Коментар