If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...макар че тея от инвестора тоя номер с банера го правят само сутрин .
Това съм го забелязал.
Явно нищо не си забелязал. Има зададено място на банера - примерно от 850 пиксел. А софтуерът на форума автоматично разширява полето за писане при графика или текст, които не може да раздели. И всяка графика над 680 пиксела (защото има и поле вляво с фиксирана ширина) вкарва полето за писане под банера. Елементарно - не пускайте графики по-широки от 680 пиксела...
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ? Подобно твърдение е смехотворно. Това, което помогна за движението до тук е, че пазарът беше прекалено къс в евра и хванаха спекулантите неподготвени. Нови дъна още тази година ще има. Шоуто едва сега започва
аз съм с Хром и пак стана като махнах джава и още някви глупости.
и няма банер това е готиното ама пак не мога да цъкна на цитирай където и да е ами трябва да е отново на върха на екрана.
абе мизерия.
Трябва да напишем всички по едно оплакване към админите.
K-Meleon сложи !!!
Много стабилен и най-бързия !!!
Нямаш никви проблеми с нищо !!!
сега го сложих , ама много е грозееееееееееннннннн..
Хрома е най якия браузър и е супер удобен. Може тоя да го ползвам само за тоя форум , макар че тея от инвестора тоя номер с банера го правят само сутрин .
Това съм го забелязал.
ТИ СИ ГРОЗЕН !!!
Пък можеш и да го разкрасиш ,
пък може да му сложиш външен
вид какъвто си свикнал и т.н. !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Матео нали не мислиш, че СНБ имат силата да спрат пропадането на еврото сами ? Подобно твърдение е смехотворно. Това, което помогна за движението до тук е, че пазарът беше прекалено къс в евра и хванаха спекулантите неподготвени. Нови дъна още тази година ще има. Шоуто едва сега започва
Сенатът на САЩ одобри проектозакона за регулациите във финансовия сектор. Законът бе одобрен с 59 гласа „за” на 39 гласа „против”. Той трябва да бъде обединен с версия на Камарата на представителите, като създава нови начини за наблюдение на финансови рискове и улеснява ликвидацията на огромни фалирали фирми.
Президентът Обама заяви, че американците никога повече няма да плащат “за грешките на Уолстрийт“.
и няма банер това е готиното ама пак не мога да цъкна на цитирай където и да е ами трябва да е отново на върха на екрана.
абе мизерия.
K-Meleon сложи !!!
сега го сложих , ама много е грозееееееееееннннннн..
Хрома е най якия браузър и е супер удобен. Може тоя да го ползвам само за тоя форум , макар че тея от инвестора тоя номер с банера го правят само сутрин .
Това съм го забелязал.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
абе мизерия.
K-Meleon сложи !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Г-н 100 кила и двата ти стопа са грешни. Дори и само през АТР ако ги гледам. Жалко, че се дуеш наляво-надясно толкова много като един стоп не можеш да сложиш
Нямаш грам развитие пич Сори и успех
Тандемски с приятелски чувства ти казах за стоповете А за дуенето то е видно.
Коментар