If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да видим DJ 11250 и като нищо еврото ще отскочи тогава до 1.40-1.41
сещаш ли се края на 2008 кво беше ако се случи същият сценарий барем 1.45 треба да стигне .... аз тогава почвах тъкмо ... и седях и гледах .... и ... то толко съм разбирал де ... ама все пак тогава разбрах 4е рси-то не работи ....
1.4444 максимум, че съм обещал на Mateosf
Не си мислете, че нечета!!!Всеки ден чета а над 1,38 ще пиша!Стихията ми е нагоре.
Весели почивни дниии
Само не разбрах защо USDJPY няма сила посред оптимизма?
веднага ти казвам иване от си ми слабост .... eee много отдавна .... анон беше казал " йената последно време стана резервна валута даже и за доларот " ... та си мисля че сега треба да се поналее йената демек да порасне ... ама тва ... съвсем не претендирам да има няква тежест просто ми изникна в главата сега ....
сещаш ли се края на 2008 кво беше ако се случи същият сценарий барем 1.45 треба да стигне .... аз тогава почвах тъкмо ... и седях и гледах .... и ... то толко съм разбирал де ... ама все пак тогава разбрах 4е рси-то не работи ....
Коментар