If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Anon, разбираемо е да не ти се пише и едва ли има сериозни търговци, които да го правят освен за разтуха, но от друга страна сигурно си даваш сметка, колко хора четат на 4un4o откровенията и колко ги пропускат?... Без да съм фен на фундамента, смятам, че си един от качествените списвачи тук!
всеки един тип който следи редовно форумът просто му е пределно ясно кой е анон и кой е чунчо и .... де да знам ... аз като прочетох онез цитати на чунчо ... първо се засмях после препсувах два три пъти и това е няма защо да се обръща повече внимание на това ... ама не ... анон щото е странен и обича да се засяга решил да се засегне ... няма лошо... ще му мине ... винаги минава .... виж тва с псуването ускорява нещата многократно ... то е доказано научно след като припсува човек се успокоява балансира и хармонизира ... направо го удря нирваната ... ама анон явно е много възпитан и незнае даже как се псува .... ех ех ...
аноне ... ето я застъпванката .... от как влизам в тоз форум съм бил свидетел на мисля три твои тръгванки и връщанки .... аз съм си тръгвал два пъти ... и все съм се връщал ... първият път беше заради твой съвет ... беше нещо от рода ... " докато не се научиш да търгуваш не влизай в никви форуми че само ти размътват тиквата " ... нямаше ме месец два и наистина имаше доста положителен ефект ама после се оказах слаб и ... дрън пак тука .... вторият път си тръгнаш защото идиотията беше просто 99 % от форума и наистина беше доста ънплезънт плейс .... попречоплях от време на време ама като видиш благородното на три четири пъти и много бърже ти минава желанието ... напоследък се беше позатрил или мутирал в правилната посока ама сега май пак го е клъвнал щъркела ( нормално е ... пролет... хормони...)
аноне ... ти си загадка за мен .... да се опитам да систематизирам
1.Доста доста си близо до курника (чуваш пителя чисто ясно и високо)
2.Нямаш абсолютно никаква реална полза от присъствието си във форума и все пак си тук
3.Егото ти е по голямо от на Манчестъра
4.Вярно е че всеки гений си има странности ... ама таз твоя странност просто още немога да я приема ...
като за накрая ще кажа че съм убеден че няма да напуснеш форума (най - много за месец два три ) ама след това ще се върнеш ... няква крастава краста има тука дето немога да и фана спатиите още .... ама всички се връщат след време ...
как да е ... благодарен съм че съм имал възможност да те чета и ще се радвам пак да те чета .... ако не ... здраве ... ако да ... пак здраве ...
Anon, разбираемо е да не ти се пише и едва ли има сериозни търговци, които да го правят освен за разтуха, но от друга страна сигурно си даваш сметка, колко хора четат на 4un4o откровенията и колко ги пропускат?... Без да съм фен на фундамента, смятам, че си един от качествените списвачи тук!
Аноне аз от известно време ,вече не следя тази тема (Валутната търговия ) защото 90% от участниците я спамят и стигнах до извода ,че е загуба на време да я чета ,но знаещи като тебе винаги ми е доставяло удоволствие да им чета постовете ,защото може да се научи нещо от тях ,но какво да се прави едни са тук за да научат нещо ,други да се посчепкат и т.н.
ако имаш време ,отговори ми на лично ще се радвам да рабера мнението ти
успех
Имам един въпрос към Анон и другите фундаменталисти
Ако станем свидетели на изостряне на Търговската война между САЩ и Китай как ще се отрази това на щатския долар ? Тоест ако Щатите продължават да засилват протекционизма си спрямо Китай с увеличаване на митата с цел да накарат Китай да оскъпи йоана и съответно ако Китай не го направи и изпълни заплахата си ,че ще изсипе на пазарите притежаваните ценни книжа и американски държавен дълг и акции ,няма ли това да оскъпи много силно щатския долар ? логиката ми е ,че американските книжа Китай ги е купувала срещу долари и сега ако рече да ги разпродаде ще получи срещу тях отново долари . В такъв случай ще се получи огромно търсене на долари на пазарите ,което ще изтреля много силно долара , а притежаваните американски книжа на Китай са за над 2 трилиона долара
Първоначално изпратено от anon6706
Пуснато на: 15:28 ч. | 08.04.10
Първоначално изпратено от 4un4o
Първоначално изпратено от anon6706
Дълги EUR/AUD от 1.4645. Т.н. стоп на 1.4470. Целите трябва да са поне към 1.51-52.
Мечка страх...
А сега накъде???/ Кой да ти каже ??!!
Имам доста по-стари постове и прогнозите в тях се разминават драстично със сегашните нива при някои валути. Въпрос на време и донякъде интелигентност е да ги намериш. Поне от първото имаш в излишък и не се съмнявам в резултата. Чети и цитирай стари постове, защото вече няма да има нови.
Смешник.
stamba69, единствено ManUtd и GoDim реагираха на няколкоседмичните простотии и манипулации на 4un4o по отношение на мен. Точно пък тези два ника никога не са ме питали за каквото и да било. Вие, питащите, си гледате сеира. Ама така е в живота - едно печелиш (4un4o), друго губиш (anon6706). Смятам, че сте на печалба. Не се правя на ощипана мома, както би казал горния. В тази тема става дума за пари и то за много пари и няма да търпя подигравки от когото и да било.
Успех!
какво мислите ще се случи с паънд-долар след отваряне на пазара, че ми е малко притеснено с тази къса която съм оставил от 1.5370?
аз не разбирам защо след като ти е притеснено си я оставил пък то какво да се случи или ще си на плюс или на минус....няма страшно сигурен съм че ще е едно от двете
това защо съм я оставил си е моя работа просто попитах за мнение съфорумците, се пак благодаря за остроумния отговор
на пръв поглед повече от 5816 не би трябвало да оди кабелот ... ако ти върже и на добелтопче сега ще стане още по добре за теб .... ама стопче нямаш ли си сложено .... то ... аз точно не е някак прилично да питам за стопчета де ама ... в интерес на истината на последък слагам и помагат .... доста ...
на дневната импулсът е доста приличен но пък има и красив рейндж който явно ти си отиграл с късичко .... малко е афиф работата ... аз лично бих пуснал дълга от тези нива със стоп 5105 и лимит 58 .... ако бях дългосрочник де .... ама не съм дългосрочник ... искам да кажа тоже че не съм се впивъл в по ниските фреймове и може и да има няква вързачка ... ама като цяло дневното си е за нагоре ...
Успехи ениуей !!!
П.П. не се сърди на съксеса той само иска да помогне .... ако имаш стопче значи имаш преценен риск и би трябвало да си спокоен защото при една добре действаща система и един арен ММ не би трябвало да се трогваш от 4-5 ударени стопчета .... пък ... ако нямаш стопче и мислиш да добавяш съвсем разбираемо е да си нервен и те разбирам ... ама напълно те разбирам ... аз ... само до преди седмица две бях така .... всъщност незнам дали имаш стоп или не така че стига словоблудства ....
какво мислите ще се случи с паънд-долар след отваряне на пазара, че ми е малко притеснено с тази къса която съм оставил от 1.5370?
аз не разбирам защо след като ти е притеснено си я оставил пък то какво да се случи или ще си на плюс или на минус....няма страшно сигурен съм че ще е едно от двете
това защо съм я оставил си е моя работа просто попитах за мнение съфорумците, се пак благодаря за остроумния отговор
на пръв поглед повече от 5816 не би трябвало да оди кабелот ... ако ти върже и на добелтопче сега ще стане още по добре за теб .... ама стопче нямаш ли си сложено .... то ... аз точно не е някак прилично да питам за стопчета де ама ... в интерес на истината на последък слагам и помагат .... доста ...
на дневната импулсът е доста приличен но пък има и красив рейндж който явно ти си отиграл с късичко .... малко е афиф работата ... аз лично бих пуснал дълга от тези нива със стоп 5105 и лимит 58 .... ако бях дългосрочник де .... ама не съм дългосрочник ... искам да кажа тоже че не съм се впивъл в по ниските фреймове и може и да има няква вързачка ... ама като цяло дневното си е за нагоре ...
Успехи ениуей !!!
П.П. не се сърди на съксеса той само иска да помогне .... ако имаш стопче значи имаш преценен риск и би трябвало да си спокоен защото при една добре действаща система и един арен ММ не би трябвало да се трогваш от 4-5 ударени стопчета .... пък ... ако нямаш стопче и мислиш да добавяш съвсем разбираемо е да си нервен и те разбирам ... ама напълно те разбирам ... аз ... само до преди седмица две бях така .... всъщност незнам дали имаш стоп или не така че стига словоблудства ....
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Имам един въпрос към Анон и другите фундаменталисти
Ако станем свидетели на изостряне на Търговската война между САЩ и Китай как ще се отрази това на щатския долар ? Тоест ако Щатите продължават да засилват протекционизма си спрямо Китай с увеличаване на митата с цел да накарат Китай да оскъпи йоана и съответно ако Китай не го направи и изпълни заплахата си ,че ще изсипе на пазарите притежаваните ценни книжа и американски държавен дълг и акции ,няма ли това да оскъпи много силно щатския долар ? логиката ми е ,че американските книжа Китай ги е купувала срещу долари и сега ако рече да ги разпродаде ще получи срещу тях отново долари . В такъв случай ще се получи огромно търсене на долари на пазарите ,което ще изтреля много силно долара , а притежаваните американски книжа на Китай са за над 2 трилиона долара
Пичове,забелязвате ли,че г-н Караиванов напоследък никакъв го няма,сеща те ли се защо?Ако не се сещате,ше ви дам джокерче - гейшата,гейшата,хахахахаха
Вчера случайно ми се отдаде да го гледам по ТВ.
Г-н Караиванов даде на една женица съвет в ефир да си продаде чуждестранните акции, които били на малка печалбица и да купува злато, което до края на годината щяло да стане 3000 гущера за трой унция.
Той до неотдавна яко пълнеше гуша от гейшата,като очакваше яко падане там,хахаха,сега явно се е преориентирал към златцето и е захвърлил форекса,което наистина е жалко,защото той беше един от символите на форекса у нас..
Коментар