IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей, Генчо,
    Виждам, че си активен само в нашата тема, което може само да ни лъскае!

Относно офиса ни във Варна, да отново е отворен и всеки един трейдър в града е добре дошъл!

Относно партньорството ни с Grabo.bg, не виждаме кое точно е измама. Може би това, че обучаваме хората и те остават доволни след проведените обучения. Може да го прочетете и в нашият профил - http://grabo.bg/places/profit-point .

Сигурни сме, че хубавите мнения се пишат по- трудно и са по- реални от колкото Генчо, който виждам че от повече от година има постове единствено в темата за Профит Поинт.

Много се радваме, че ни наблюдавате под лупа, това ни държи в тонус и ни прави все по- добри и по- полезни за нашите клиенти.

Всяко едно мнение за нас е от полза и ние се стараем да виждаме градивното в него.
    Успешен и продуктивен ден!
    Екипа на Профит Пойнт

Коментар

• Така така...виждам, че пак са отворили тези изманици офиса си във Варна, че и в грабо пуснали оферта. Смятайте колко са зле и си търсят клиенти по този тъп начин. Пак ще ви затворим, измамнициии!!!!

http://grabo.bg/places/profit-point-11249

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Казах, че съм в този бизнес като тях и ако нямаш качество, то конкуренцията ще те изяде - предполагам, четеш между редовете какво искам ти кажа

Все пак те държат да показват колко добри ментори и стратеги имат - е имат си и добри ДД
        КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА ще ги усурне !!!
        ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

Казах, че съм в този бизнес като тях и ако нямаш качество, то конкуренцията ще те изяде - предполагам, четеш между редовете какво искам ти кажа

Все пак те държат да показват колко добри ментори и стратеги имат - е имат си и добри ДД
          Такива като тях по два за лев Днес са тук утре ги няма .....
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            Буквалист Много дълбаеш

Last edited by needtoknowmore; 08.12.2015, 09:29.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Сега се вгледах в цифрите - защо казвате 40% увеличение на базата 1к а виждаме графиката, че имате 1072 като почвате от близо 670 долара.

Какво разбираме до сега на повърхностно ниво - не почвате от 1к и тези проценти не са къмто 1к. Това не е проблема, а че виждаме едно 33% дроудаун от 1к а може и много повече да е отново далече от 4%.
              Интересно какви са тези ментори и какво преподават щом има такива сериозни swing-ве и в двете посоки.

А и като виждаме тези разлики изплува въпросът а предишните месеци какво е било - още по зле ли?
              Буквалист Много дълбаеш
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Profit Point Sofia Разгледай мнение
                ...
                2.Що се касае до стейтмънтите на нашите ментори може да погледнете ето тук последната ни разработка на стратегия, и резултатите и миналият месец, ако това ви удовлетворява, декември продължаваме с теста и резултатите отново ще бъдат публикувани, може да следите нашия канал.

https://www.youtube.com/watch?v=s3iWDuah2Io
                Сега се вгледах в цифрите - защо казвате 40% увеличение на базата 1к а виждаме графиката, че имате 1072 като почвате от близо 670 долара.

Какво разбираме до сега на повърхностно ниво - не почвате от 1к и тези проценти не са къмто 1к. Това не е проблема, а че виждаме едно 33% дроудаун от 1к а може и много повече да е отново далече от 4%.
                Интересно какви са тези ментори и какво преподават щом има такива сериозни swing-ве и в двете посоки.

А и като виждаме тези разлики изплува въпросът а предишните месеци какво е било - още по зле ли?

Коментар

• Много рядко пиша тук, но този път не се сдържах.

Разледах клипчето ви със сделките. Откривате сделка и я закривате след 18 секунди ?! . При депозит от 1000 откривате позиции с 0.20 лота. Това *** целия риск мениджмънт и прочие. Ще имам същата възвръщаемост ако играя на рулекта, като рискът ще е същият. Не може да отваряте позиция с целия ви маржин и да я затваряте след няколко секудни, като повечето ви сделки са такива. Освен всичко се и хвалите цитирам "ще оставя сами да прецените" . Смях Някак си ми става смешно и донякъде тъжно, че искате да мамите по-толкова прост начин. Има доста по изискани начини да го правите, ама кой да се сети.

Коментар

• ИЗМАМНИЦИИИ!!!!

Спреде да лъжете хората. Така както затворихме офиса във Варна, така ще го направим и в София. Взехте парите на хората и се покрихте. Къде е директора на Профит Поинт за Варна - Христо Иванов? Защо се покри? Защо са му изключени телефоните? Престанете да лъжете и върнете парите на хоратаа!!!!

Коментар

• С глас се смея и сълзи ми текат при вида на таблото!

Откога стейтмънтите са лична/конфиденциална информация? Единственото, което бихме могли да видим са парите и най-много името на трейдъра. И имайки предвид в този случай, че парите не са трейдъра и прочие, то единственото, което ще видим са имената на някой от трейдърите. А това също не би следвало да е тайна... както и да е...

И ако наистина сте толкова конфиденциални, то защо ги окачате като прани гащи насред табло в офиса си?

Филмчето в тубата е пълна пародия и тия стрелкички и аз мога да Ви ги наглася по графиката за няколко минутки с бек теста от МТ4 платформата.

Общо взето нищо не се връзва, но се забавлявам да чета "професионалните" напътствия и големия хъс на "опитния" екип трейдъри.

Мисля дори да се абонирам за филмчетата в тубата, че от време на време да си правя весело.

Коментар

Аз съм на 25 години, и екипът ми от ментори е със средна възраст около 25 години, като сме се събрали с изцяло нова идея и мисия. Тук сме за да докажем, че Profit Point предоставя качествено обучение за финансовите пазари, както го правят всички наши офиси в цяла Европа. Отбора, който сме се събрали е от амбициозни трейдъри, всеки с различен опит и с различни виждания към пазара.
                        Какъв опит имате като сте на 25 години. Това, че сте изкарали двуседмичен курс не ви дава никакви знания. Първата ми сделка с ДЦК е през 1998 година а с акции през 2000 та. Мога с чиста съвест да кажа, че чак сега започвам да схващам на някакво по-високо ниво как работят пазарите. На 29 години бях изкарал почти милион на борсите, но съм си нямал и хабер от нещата. Бил съм в правилният момент на правилното място. Това безумно самочувствие ще ви докара трагични резултати. Финансовите пазари не са автоматизирани алгоритми. Там трябва да имаш задълбочени познания по икономика, психология, философия, политика, история, технология и какво ли още не. Трябва да усетиш в кой момент, коя школа дава правилният отговор. Кой модел трябва да използваш. Чак с годините ще се придобие мъдростта, която един ментор ще може да предаде след себе си. На 25 години може да се продава мечта за забогатяване на поредният глупак, срещу скромната такса от 190 лева. Не мислите ли, че сте малко скъпи? Тотото взема около левче а също предлага милиони.

Коментар

Извинявайте, че не ви отговорих с бързината, с която вие ми зададохте въпросите си, но просто знаете, че имаше изказвания на Марио Драги и Джанет Йелън и пазара беше приятен за търговия.
                          Но да се върна към въпросите Ви, както ви обещах, ако има смислени въпроси ние бихме отговорили на всеки един от тях.
                          1.Искайки стейтмънти на нашите трейдъри искате от мен да направя нещо нелегално и да предоставя информация, която е конфиденциална. А и сам разбирате, че ние сме една организация, а фонда е втора организация .т.е. аз нямам достъп до техните сметки.
                          2.Що се касае до стейтмънтите на нашите ментори може да погледнете ето тук последната ни разработка на стратегия, и резултатите и миналият месец, ако това ви удовлетворява, декември продължаваме с теста и резултатите отново ще бъдат публикувани, може да следите нашия канал.

А за стейтмънти имаме си цяло табло с такива в офиса, добре дошли сте да ги погледнете , може и да поговорите за търговия с нашите ментори и да се уверите в тяхното ниво.

[ATTACH]6306[/ATTACH]

Не се колебайте да се свържете с нас на офисните ни телефони за да отговорим на вашите въпроси.
                          Поздрави,
                          Екипа на Profit Point
                          Какви са тези стейтмънти и бележки от 90-те?

Не е нужно да вадите стейтмънти на трйедърите си - а го вържете към 3rd party одитор като например https://www.myfxbook.com/

За стратегията видеото дали е реално или подправено ( а това става преклано лесно backtest + един надпис real и после render) не искам коментирам, но една стратегия да е стратегия трябва да 1) тествана 2) потвърдена 3) да се повтаря и да има положително очакване - все неща, които не се виждат.

Пиша го като човек именно в този бизнес както и вас и ви давам насоки защото шмекерският имидж от миналото туко така не се измива и не мисля, че по този начин ще го измиете.

Коментар

Извинявайте, че не ви отговорих с бързината, с която вие ми зададохте въпросите си, но просто знаете, че имаше изказвания на Марио Драги и Джанет Йелън и пазара беше приятен за търговия.
                            Но да се върна към въпросите Ви, както ви обещах, ако има смислени въпроси ние бихме отговорили на всеки един от тях.
                            1.Искайки стейтмънти на нашите трейдъри искате от мен да направя нещо нелегално и да предоставя информация, която е конфиденциална. А и сам разбирате, че ние сме една организация, а фонда е втора организация .т.е. аз нямам достъп до техните сметки.

А за стейтмънти имаме си цяло табло с такива в офиса, добре дошли сте да ги погледнете , може и да поговорите за търговия с нашите ментори и да се уверите в тяхното ниво.

[ATTACH]6306[/ATTACH]

Не се колебайте да се свържете с нас на офисните ни телефони за да отговорим на вашите въпроси.
                            Поздрави,
                            Екипа на Profit Point
                            абе ей стига зарибява хората с тая тъпотия форекса и им приказва приказки за лека нощ. Повечкото тука сме над 25г. и сме търгували тези глупости още когато вашия екип не е знаел какво е копютър ....... Стига вече с тоя комарекс, тея back testing щуротии ги запази за някой на Г. Кирков това е миналото и не е бъдещето .....
                            И да въртите и да сучете шанса няма да се промени той остава 50/50 каквото и да прайте

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                              Фототапет
                              смяяяятай какво правят девойките трейдъри .....

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                                Извинявай цитирал съм те и си останал с впечатление че говоря за твоя познат имах предвид ППойнт
                                нен моя познат няма нищо общо с PPoint ...... сега прави сайт като го направи ще ви го метна тука да го разгледате
                                става въпрос само за опции без никакви други щуротии
                                Last edited by michaelis12; 04.12.2015, 21:00.

Коментар

Working...
                                X