IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямото завръщане предстои с 50 000евро!!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако дадена програма за автоматична търговия наистина работи за какъв му е на някой да я продава след като от нея сам може да изкара милиарди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
      Бааа... ви и кошмарите дето сънувате
      Пу-пу, да не ти е уроки!

Ръгай чушки в боба, ама някой го е изял.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
        Бааа... ви и кошмарите дето сънувате
        Пу-пу, да не ти е уроки!

Патриотично.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Баси ако почна да ви разправям к'ви неща сънувам.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Бааа... ви и кошмарите дето сънувате
            Пу-пу, да не ти е уроки!

Аман от глупаци!

Коментар

• Аз пък ще се преселя да живея в МС Стадион Васил Левски, защото по-снощи сънувах как някой фърли Бомба над София и ние с Н. се скрихме там.

Няма майтап - точно това изсънувах.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Колеги и приятели, както знаете изгубих много голяма сума пари на форекс преди 3г.
                Днес купих робот по съвет на един реализирал се форекс играч, и с голямо самочувствие, енергиен вътрешен заряд и вяра в своя потенциал и 50 000 евро стартов капитал съм готов да играя отново и да бъда краен победител!
                Преди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс, и около 100 брокера работят за мен. И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
                Моля за мнение, какво мислите за по-долния брокер https://www.cedarfinance.com/faq/
                Робота може да работи само на тяхната платформа!
                За тези които са на маса вече, наздраве! Аз, от днес давам обет да не пия повече докато не реализирам крайната си цел!
                Life won't wait for you.

Коментар

Колеги и приятели, както знаете изгубих много голяма сума пари на форекс преди 3г.
                  Днес купих робот по съвет на един реализирал се форекс играч, и с голямо самочувствие, енергиен вътрешен заряд и вяра в своя потенциал и 50 000 евро стартов капитал съм готов да играя отново и да бъда краен победител!
                  Преди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс, и около 100 брокера работят за мен. И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
                  Моля за мнение, какво мислите за по-долния брокер https://www.cedarfinance.com/faq/
                  За тези които са на маса вече, наздраве! Аз, от днес давам обет да не пия повече докато не реализирам крайната си цел!
                  ще ти дам съвет,щом искаш.проблема е,че няма да ме послушаш.
                  съвета ми е въобще да не се занимаваш с това,защото ще ти смъкнат и долните гащи с времето!особено форекса.
                  ква е платформата-няма значение.... значение има брокера

Коментар

Преди да си помислите че съм пиян,
                    И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
                    Ти с крокодил ли си се нашмъркал и с какво си се нальокал, така злобно
                    Мини през врачка
                    Аман от глупаци!

Коментар

Преди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс,

Няма да си помислим. Пиян, обикновено е Лорда, ти си просто идиот. Или трол.

Коментар

• Наздраве приятелю!
                        Аз ще си направя експеримент като твой последовател. Ще продължа да къркам докато не успееш. Ако доказано успееш, веднага спирам и аз.

Коментар

• Що не си повериш сам
                          http://www.scambook.com/company/view.../Cedar-Finance
                          Нямам никакви наблюдения. Лично аз бих избягвал кипърски брокери, поне за няколко десетки години. Но знаеш ли??? Бъкети всякакви

Коментар

• Голямото завръщане предстои с 50 000евро!!!

Last edited by Andi11; 02.10.2013, 22:44.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                          Working...
                          X