Ако дадена програма за автоматична търговия наистина работи за какъв му е на някой да я продава след като от нея сам може да изкара милиарди.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямото завръщане предстои с 50 000евро!!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеБааа... ви и кошмарите дето сънувате
Пу-пу, да не ти е уроки!
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнениеБааа... ви и кошмарите дето сънувате
Пу-пу, да не ти е уроки!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолеги и приятели, както знаете изгубих много голяма сума пари на форекс преди 3г.
Днес купих робот по съвет на един реализирал се форекс играч, и с голямо самочувствие, енергиен вътрешен заряд и вяра в своя потенциал и 50 000 евро стартов капитал съм готов да играя отново и да бъда краен победител!
Преди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс, и около 100 брокера работят за мен. И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
Моля за мнение, какво мислите за по-долния брокер https://www.cedarfinance.com/faq/
Робота може да работи само на тяхната платформа!
За тези които са на маса вече, наздраве! Аз, от днес давам обет да не пия повече докато не реализирам крайната си цел!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолеги и приятели, както знаете изгубих много голяма сума пари на форекс преди 3г.
Днес купих робот по съвет на един реализирал се форекс играч, и с голямо самочувствие, енергиен вътрешен заряд и вяра в своя потенциал и 50 000 евро стартов капитал съм готов да играя отново и да бъда краен победител!
Преди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс, и около 100 брокера работят за мен. И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
Моля за мнение, какво мислите за по-долния брокер https://www.cedarfinance.com/faq/
За тези които са на маса вече, наздраве! Аз, от днес давам обет да не пия повече докато не реализирам крайната си цел!
съвета ми е въобще да не се занимаваш с това,защото ще ти смъкнат и долните гащи с времето!особено форекса.
ква е платформата-няма значение.... значение има брокера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПреди да си помислите че съм пиян,
И след като ми гледаха 3 пъти на карти " Таро " , вече няма връщане на зад и разколебаване.
Мини през врачкаАман от глупаци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПреди да си помислите че съм пиян, ще ви кажа че пет нощи подред сънувам един и същи сън, как правя безумно много пари от форекс,
Няма да си помислим. Пиян, обикновено е Лорда, ти си просто идиот. Или трол.
Коментар
-
Що не си повериш сам
http://www.scambook.com/company/view.../Cedar-Finance
Нямам никакви наблюдения. Лично аз бих избягвал кипърски брокери, поне за няколко десетки години. Но знаеш ли??? Бъкети всякакви
Коментар
-
Голямото завръщане предстои с 50 000евро!!!
Колеги и приятели, както знаете изгубих много голяма сума пари на форекс преди 3г.
За тези които са на маса вече, наздраве! Аз, от днес давам обет да не пия повече докато не реализирам крайната си цел!Last edited by Andi11; 02.10.2013, 22:44.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар