Няма нужда от две паралелни теми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
InstaForex??
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИзрових тази тема от далечната 2013-та година. От нея е видно, че Инстафорекс е бил ДОЛНОПРОБЕН БРОКЕР още тогава. През годините нищо не се е променило, освен факта, че ИЗМАМНАТА СХЕМА е станала много по-съвършена.
Прочее, да питам нещо:
-АКО ТИ ПЛАТЯ да ме изслушаш 1 час, ще го сториш ли? 1час. Пари не искам. Давам. Кеш.
Е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Черкезов, пак ли вие. Докога. Не ви ли омръзнА ;!?
Ейиии голям сте играч.
И измамник, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениемога да препоръчам няколко чужди. Кажи ми с какъв мащаб ще търгуваш, може и на лична.
Ейиии голям сте играч.
И измамник, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от roadrunnerr101 Разгледай мнениеЗдравейте, трейдъри.Искам да попитам дали някой има сметка в ИнстаФорекс и дали е доволен?Имат интересни бонуси 30 % при депозит и мисля да депозирам, но не съм решил още - какво мислите, брокерът действа предимно на азиатсия пазар и звучи стабилно, някой с сметка при тях?
Коментар
-
InstaForex??
Здравейте, трейдъри.Искам да попитам дали някой има сметка в ИнстаФорекс и дали е доволен?Имат интересни бонуси 30 % при депозит и мисля да депозирам, но не съм решил още - какво мислите, брокерът действа предимно на азиатсия пазар и звучи стабилно, някой с сметка при тях?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар