Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Астон маркетс - мнение
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеДа прав си има огромен риск и е винаги за сметка на клиента. В моя случай тези от Астон Маркетс ми загубиха парите за 3 седмици и след това изгубиха интерес към мен след като им отказах да до внеса няколко пъти допълнителни средства. Наскоро разбрах че са си сменили името на Инвесторс.бг и продължават да извършват същата дейност със същите шефове и мениджъри и да мамят хората. Няма ли кои да спре това !!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнениеНикой не може да постигне такава доходност без да поеме ОГРОМЕН риск (за ваша сметка). Не се хващайте на такива схеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от akabe Разгледай мнениеЗдравейте.
Вече няколко пъти ми се обаждат брокери от Астон маркетс и твърдят че мога да спечеля около 15-20% само за един ден, като рискът бил не повече от 5%.
Звучат убедително и казват, че представят най-големият брокер сънбърт.
Наистина ли рискът е толкова малък,а печалбата може да е толкова голяма, когато става дума за валутен пазар и тази комапния сигурна ли е?
Коментар
-
Здравейте
Аз бях един от клиентите на Астон Маркетс преди някъде година. Инвестирах определена сума но така и нямах никаква печалба постоянно увъртаха нещата и почти всеки път когато говорех с тях ми искаха още пари да внеса а за печалба или теглене не ставаше дума изобщо. След което разбрах че изобщо са нямали лиценз и е незаконен посредник при което веднага исках да си изтегля парите но така и не се получи и сега водя дело срещу тях но сигурно нищо няма да се получи. И продължават да лъжат хората.
Коментар
-
Глобъл маркетс 1към1. Ае сега потърси мнения за тях, да ти дойде акъла. По добре да ги дариш тези пари, ако ще ги даваш на тях. Схемата е елементарна. Правят спекулативни сделки от които примерно ти печелиш 50 УСД, а тяхната комисионна е 100 УСД. Дават едни сложни отчети които изглежда че печелиш, ама найси. Ама това е само лично мнение.
Коментар
-
Вече няколко пъти ми се обаждат брокери от Астон маркетс и твърдят че мога да спечеля около 15-20% само за един ден, като рискът бил не повече от 5%.
Наистина ли рискът е толкова малък,а печалбата може да е толкова голяма, когато става дума за валутен пазар и тази комапния сигурна ли е?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКомисията та комисията.
Опитай с 1000 евро, дай им шанс. Аз познавам също един човек който няма лиценз, но управлява 10М. евро и то успешно.
Коментар
-
http://www.fsc.bg/public/upload/file...on-i-Eksus.pdf
Коментар
-
Астон маркетс - мнение
Здравейте.
Наистина ли рискът е толкова малък,а печалбата може да е толкова голяма, когато става дума за валутен пазар и тази комапния сигурна ли е?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар