IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Астон маркетс - мнение

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Може и да имат доволни клиенти, а ти си в тези 5% от всички губещи. На форекс ли инвестират?
    Еми да на форекс инвестират. Аз бях инвестирал четири цифрена сума и в моя случаи за 3 седмици всичко приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнение
      Да прав си има огромен риск и е винаги за сметка на клиента. В моя случай тези от Астон Маркетс ми загубиха парите за 3 седмици и след това изгубиха интерес към мен след като им отказах да до внеса няколко пъти допълнителни средства. Наскоро разбрах че са си сменили името на Инвесторс.бг и продължават да извършват същата дейност със същите шефове и мениджъри и да мамят хората. Няма ли кои да спре това !!
      Може и да имат доволни клиенти, а ти си в тези 5% от всички губещи. На форекс ли инвестират?
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
        Никой не може да постигне такава доходност без да поеме ОГРОМЕН риск (за ваша сметка). Не се хващайте на такива схеми.
        Да прав си има огромен риск и е винаги за сметка на клиента. В моя случай тези от Астон Маркетс ми загубиха парите за 3 седмици и след това изгубиха интерес към мен след като им отказах да до внеса няколко пъти допълнителни средства. Наскоро разбрах че са си сменили името на Инвесторс.бг и продължават да извършват същата дейност със същите шефове и мениджъри и да мамят хората. Няма ли кои да спре това !!

Коментар

• Първоначално изпратено от akabe Разгледай мнение
          Здравейте.
          Вече няколко пъти ми се обаждат брокери от Астон маркетс и твърдят че мога да спечеля около 15-20% само за един ден, като рискът бил не повече от 5%.
          Звучат убедително и казват, че представят най-големият брокер сънбърт.
          Наистина ли рискът е толкова малък,а печалбата може да е толкова голяма, когато става дума за валутен пазар и тази комапния сигурна ли е?
          Никой не може да постигне такава доходност без да поеме ОГРОМЕН риск (за ваша сметка). Не се хващайте на такива схеми.

Коментар

• Здравейте

Аз бях един от клиентите на Астон Маркетс преди някъде година. Инвестирах определена сума но така и нямах никаква печалба постоянно увъртаха нещата и почти всеки път когато говорех с тях ми искаха още пари да внеса а за печалба или теглене не ставаше дума изобщо. След което разбрах че изобщо са нямали лиценз и е незаконен посредник при което веднага исках да си изтегля парите но така и не се получи и сега водя дело срещу тях но сигурно нищо няма да се получи. И продължават да лъжат хората.

Коментар

• Това с комисията ми се струва притеснително.
              Optic направил съм грешка в името на брокера, с Д е накрая, sunbirdfx.com
              благодаря ви за мненията.

Коментар

• Глобъл маркетс 1към1. Ае сега потърси мнения за тях, да ти дойде акъла. По добре да ги дариш тези пари, ако ще ги даваш на тях. Схемата е елементарна. Правят спекулативни сделки от които примерно ти печелиш 50 УСД, а тяхната комисионна е 100 УСД. Дават едни сложни отчети които изглежда че печелиш, ама найси. Ама това е само лично мнение.

Коментар

Здравейте.
                  Вече няколко пъти ми се обаждат брокери от Астон маркетс и твърдят че мога да спечеля около 15-20% само за един ден, като рискът бил не повече от 5%.
                  Наистина ли рискът е толкова малък,а печалбата може да е толкова голяма, когато става дума за валутен пазар и тази комапния сигурна ли е?
                  http://www.thefreedictionary.com/sunburnt

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Здравейте.
                    Не бьди наивен, такива неща стават, но този, които ги правят не ги гарантират. А тези, които ги гарантират или те лажат или и те са заблидени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                      Комисията та комисията.
                      Опитай с 1000 евро, дай им шанс. Аз познавам също един човек който няма лиценз, но управлява 10М. евро и то успешно.
                      Е, аз за това съм казал ако вярва повече на Комисията. Защото, лично аз предпочитам да търгувам през брокери, регулирани от други Комисии по земните кълбета

Коментар

• Комисията та комисията.
                        Опитай с 1000 евро, дай им шанс. Аз познавам също един човек който няма лиценз, но управлява 10М. евро и то успешно.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Здравейте.
                          Ако вярваш повече на Комисията, отколкото на тях
                          http://www.fsc.bg/public/upload/file...on-i-Eksus.pdf

Коментар

• Астон маркетс - мнение

Здравейте.
                          Working...
                          X