Първоначално изпратено от mktmkr
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Астон маркетс - мнение
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеХората от Астон Маркетс – Инвесторс.бг ми се обадиха по телефона сигорно е от търговския регистър. След като видяха че имам интерес към тях продължиха да настояват и така инвестирах при тях.
Абе с две думи: Ако някой ви се обади по телефона да ви предлага да инвестирате и ви обещава доходност директно му затваряйте. За разлика от друг път, това е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЕ те като са профукали парите какво печелят?
Аз щях много да се усъмня ако някой непознат ми се обади, да ми предлага инвестиция. Съберете се повече хора които са претърпяли загуби, и ще ви свържа с добри "медиатори" които ще ви върнат 50% от парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеХората от Астон Маркетс – Инвесторс.бг ми се обадиха по телефона сигорно е от търговския регистър. След като видяха че имам интерес към тях продължиха да настояват и така инвестирах при тях.
Аз щях много да се усъмня ако някой непознат ми се обади, да ми предлага инвестиция. Съберете се повече хора които са претърпяли загуби, и ще ви свържа с добри "медиатори" които ще ви върнат 50% от парите.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТрябва да се пусне жалба до КФН и КЗС.
Интересно как попадна на тези хора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТрябва да се пусне жалба до КФН и КЗС.
Интересно как попадна на тези хора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеСпоред вас има ли някои които да спре тази организацията Aston Markets – Investors.bg говоря за хора като комисията по финансов надзор или полиция. Защото хора като тях нямат право да извършват подобна дейност без лиценз.
Интересно как попадна на тези хора?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеСпоред вас има ли някои които да спре тази организацията Aston Markets – Investors.bg говоря за хора като комисията по финансов надзор или полиция. Защото хора като тях нямат право да извършват подобна дейност без лиценз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеАз говоря за INVESTORS.BG > http://investors.bg/ не за INVESTOR.BG за тях знам че са с безупречно реноме в инвестиционните среди. Ето им адреса бул Ал. Стамболийски 134 ет.4 същият като на Астон Маркетс. Същите измамници ново име !!
И мен така ме омагьосаха когато бях на 19г. и дадох спестяванията си на трейдър бг.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСтефане, този сайт няма нищо общо с фирмата в която си инвестирал.
Президент на Инвестор е г-ж Миткова, с безупречно реноме в инвестиционните среди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stefan_88 Разгледай мнениеЕми да на форекс инвестират. Аз бях инвестирал четири цифрена сума и в моя случаи за 3 седмици всичко приключи.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Стефане сега ще се появят майстори плювачи но 8-15% годишно на форекс е нормално,всичко друго е както казваше дядо ми.ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕРЕ.Така,че още когато ти обещаваха супер печалби трябваше да ти светне лампичката.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар