Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНЕЕЕЕ, направо да си ляга....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛорде, пий още едно и си лягай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКво сравняваш бе п---з нещастен?!!?! Наивник нищо не призна, значи не си добър доносник, не ставаш за доносник, а аз на теб разчитах да ми го докараш този наивник на тепсия, да ми го разнесеш на клюка, да ми го натопиш на тепсия за да го съсипя от близУ, ти мизерник нещастен, дори не можа да му вземеш душата и дори не можа да му изсмучеш кръвта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеПредричам , че темата ще стане повече хейтърска от колкото позитивна , демек повече ще се изпише кой не става , а не кой е добър ...............но да видим !? Аз гласувам за Дон Карлос , Стамба 69 и Анон ...........а от роднините за Тато и Вуйчо ............. п.п Не съм трейдър , само чета и в последствие сравнявам ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИма и един много успешен трейдър от Шумен който върти милиони! Но му забравих името.
Както и една дама от Шумен, която също върти милиони но нямат и двамата нищо общо с гурото Светлин!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДалеч съм от такива титли аз И да се разстворЕ и да не Бих казал кой е според мен, но първо да каже, кой е, защо се интересува и т.н. Кво е тва - първи пост "Кой е най-добрия"
Ами може данъчен да еВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Предричам , че темата ще стане повече хейтърска от колкото позитивна , демек повече ще се изпише кой не става , а не кой е добър ...............но да видим !? Аз гласувам за Дон Карлос , Стамба 69 и Анон ...........а от роднините за Тато и Вуйчо ............. п.п Не съм трейдър , само чета и в последствие сравнявам ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаивник,
Няма да почерпи, дори и ако земята се разствори!!!!!!!!!!!
ГАРАНЦИЯ!
Ами може данъчен да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТеб не ти ли дадоха 200-та кинта бре ревльо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от scrooge mcduck* Разгледай мнениеАми, дааа Рукито и то заедно с Е-БАТ-Седефчо са едни от най добрите, но само когато спът. ахахха
Напълно малоумни същества заробили и излъгали доста хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irish Разгледай мнениеРукито и Фицката, нещо напоследък ги няма във форума
Напълно малоумни същества заробили и излъгали доста хора.
Коментар
Коментар