Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА!!! Относно цената на ЗЛАТОТО!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение400 долара - колкото и ще е цената на недвижимите имоти
Всеки има някаква лична преценка, но може ли някой с голяма достоверност да каже какво му е средната себестойност при добив на златото и среброто?
"С доближаването на цената до себестойността за производство, която е около 1200 долара за тройунция, хората започват да стават нервни", казва анализаторът Джонатан Барат пред CNBC." - според този Джон преди август 2010 златото се е продавало на загубаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Гласувах - "Между 2016 и 2020-а година!" Мисля си че рано или късно това печатане на пари ще се върне като бумеранг и инфлацията ще помете всичко живо! Всъщност аз съм песимист като цяло за световната икономика в краткосрочен и средносрочен план. Гледайки статистиките и реалните факти виждам следното:
1. Спад на БВП в световен мащаб в следващите 5 години.
2. Увеличаваща се безработица във всички "развити" държави.
3. Високи нива на инфлация в следващите 3 - 5 години. (значителен ръст на потребителските цени най вече при стоките от първа необходимост)
Тези фактори ще доведат със себе си и много други последствия и най вероятно до нова паника на световните пазари което отново ще изстреля златото до нови върхове.
Коментар
-
Ха-ха-ха-ха-ха - някои казват - никога. Разбира се, златцето се увеличава като количество, защото се копа... да, ама и сухото се увеличава като количество - зеленото и еврото с по 15-16% на година, защото го печатат както си щат... и просто все повече хора се усещат за това.
Жълтото - нагоре. Въпрос на време е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
АМА ТО НЕ УМРА ЛИ, ЧЕ.........
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТ.к. Златото стана изключително дискутиран актив (или за някои пасив )последните месеци, и интереса експлоадира последните 3-4 дни, то нека направим едно интересно проучване!
Коментар
-
АНКЕТА!!! Относно цената на ЗЛАТОТО!
Т.к. Златото стана изключително дискутиран актив (или за някои пасив )последните месеци, и интереса експлоадира последните 3-4 дни, то нека направим едно интересно проучване!99НИКОГА!13.13%13До края на текущата (2013-а) година!13.13%13През 2014-а година!20.20%20През 2015-а година!10.10%10През 2016-а година!4.04%4Между 2016 и 2020-а година!14.14%14Между 2020 и 2025-а година!9.09%9Между 2025 и 2030-а година!4.04%4След 2030 година!7.07%7Не мога да преценя!5.05%5The poll is expired.
Мнението ми не е препоръка!!!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар