IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА!!! Относно цената на ЗЛАТОТО!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Когато избухне война, хората казват:
    Няма да трае дълго, това е безсмислица
    Знаем че всяка война е безсмислица, което не и пречи да продължава. Човешката глупост е упорита и ако не мислехме винаги само за себе си щяхме да го забележим. В това отношение нашите съграждани приличаха на всички други - мислеха за себе си или с други думи бяха хуманисти: не вярваха в бедствията. бедствието надхвърля въображението и за това ние си казваме, че то е недействително, че е кошмар, който ще мине. Но то не минава винаги, а самите хора минават от кошмар към кошмар, и то най-непред хуманистите, защото не са били предвидливи"

Коментар

• Първоначално изпратено от horhe7 Разгледай мнение
      че и доларовата хартия и тя е суровина!!!!!
      Суровина ама нашока златото напоследък

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Което ме сеща, че златото си е една тъпа суровина
        че и доларовата хартия и тя е суровина!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
          Goldman Sachs : цената на златото ще достигне 1390 долара за тройунция през следващите 12 месеца, а в края на 2014 г. ще поевтинее до 1270 долара. Според коментар на , директор на отдела за търговия със суровини към банката, цената може временно да падне под 1200 долара. Неговото изявление е от 17 април.

Societe Generale прогнозира на 2 април, че до края на годината златото ще поевтинее до 1375 долара за тройунция.

Deutsche Bank AG от 18.04 „реалността, когато говорим за златото, вече не е същата“, а това означава, че металът може да поевтинее до 1050 долара за тройунция – цена, която съответства на средните исторически стойности на благородния метал, съпоставени спрямо цените на останалите суровини.
          Което ме сеща, че златото си е една тъпа суровина

Коментар

• Goldman Sachs : цената на златото ще достигне 1390 долара за тройунция през следващите 12 месеца, а в края на 2014 г. ще поевтинее до 1270 долара. Според коментар на , директор на отдела за търговия със суровини към банката, цената може временно да падне под 1200 долара. Неговото изявление е от 17 април.

Societe Generale прогнозира на 2 април, че до края на годината златото ще поевтинее до 1375 долара за тройунция.

Deutsche Bank AG от 18.04 „реалността, когато говорим за златото, вече не е същата“, а това означава, че металът може да поевтинее до 1050 долара за тройунция – цена, която съответства на средните исторически стойности на благородния метал, съпоставени спрямо цените на останалите суровини.

Коментар

• 80% от цената на златото е спекула и 20% е фундамент. Така погледнато цената на златото би могла да бъде между 300 и 3000 долата там където спекулантите си искат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                Между 2016 и 2020-а година - ще сме някъде в пет цифрени нива
                хахах човек разби ме от смях евала ти правя, че си държиш на своето

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Че това е точно толкова неизбежно, колкото Големият взрив, който ВЕЧЕ се е случил.
                  Най важния въпрос е КОГА
                  Не е без значение дали са 4 или 24 години, нали....

Импе, май и ти засмука малко водичка, а....нали бе казал че акциите ти са пъти по малко от златцето и елмазченцата

Коментар

• Той още тогава му казахме, че 2500-5000 $ както той очакваше може да стане във Виетнамски дунги!

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Kъде е Форексов- пропусна златото на 2500
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Kъде е Форексов- пропусна златото на 2500

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Интересно е, че 80% смятат, че златото все някога ще надхвърли 1900 долара/унцията.
                        Че това е точно толкова неизбежно, колкото Големият взрив, който ВЕЧЕ се е случил.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Много тъпа анкета...има тренд ....отговорите са в НЕГО
                          То пък щото анкетьорът от умен по умен
                          По темата : +1 за alphaomega с някои макроикономически допълнения ,
                          които ще запазя за себе си
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Интересно е, че 80% смятат, че златото все някога ще надхвърли 1900 долара/унцията.

Коментар

• ...И, изобщо, какво ви пука? Аз злато нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                айде да не ни смятат всички за ботове! Да си играят играта, а ние - нашата.
                                Съгласен - според мен в света на борсовата търговия хората се делят на инсайдери и аутсайдери. Понеже не съм от първите, но не искам да се причислявам към вторите гледам на боб, правя хороскопи и си измислям собствени теории
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X