успех за дубал и нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМай нещо съм пропуснал - днес се очаква да обсъждат лихвата ли?Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеАз чакам с лихвата да видя какво ще стане. Там ще зададе яко посока.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМа си хитър И не казваш как да го отиграе - да го купува или да го продава гапа
Към 12:00 се очакват данни за съставянето на правителство в Италия - тогава може да се очаква и рязко движение...
Та, добро утро, хайманиНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеМи отиграй го
Към 12:00 се очакват данни за съставянето на правителство в Италия - тогава може да се очаква и рязко движение...
Та, добро утро, хайманиПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнениеДобро утро драги ми трейдари
Още съм бебенце в таз далавера но ще си позволя да дам едно предположение за е/д
Според мен ако не пробие днес 30-така в понеделник ще видим един хубав гап дооо 2920
П.с. Приемам всякакви критики и мненияНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЩо така враждебно Ако имаш претенции за него пиши ми Л.С да се разберем .
Не мисля да ти давам обяснения ,кога ,колко и къде . Ако искаш тествай ме самКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНе е важно колко можеш да играеш а колко можеш да чакаш. А за подписа е краден. Колко турнира имаш спечелени.
Не мисля да ти давам обяснения ,кога ,колко и къде . Ако искаш тествай ме самМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКакво имаш предвид ? Че рано или късно ще фалирам ли ?
Ако е така не се притеснявай , ВУЙЧО се опитва да мери мускули
на международни конкурси Готини хорица сте , затва ще помагам
с каквото мога , но имайте предвид и подписа миКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеВуичо ти ме хвърли в тъча ,какви конкурси бе човек...направо ме матира
Искам изява , искам да се докажа , освен че си цъкам риъла за мен си
Казах ти го за да ти подметна , че не съм вчерашен , видя ли че нещата се объркват
никакви стопове не ме интересуват , натискам хиксчето на позицията и толковаМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар