Добро утро на всички Трендаджии и не само днес като вчера
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ
нещо за денсане.НО, само по ТРЕНДАИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
http://vbox7.com/play:2e134fce44
поздравче.обичам такива..........колиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКво става???
Има тука един дето раздава софтуерен ВИНКЕЛ.
Ти ли си или някои плегиат???
добро утро,добри хорицаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз като ти казвах да не гласуваш за него, ти как ме нарече ???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЯ ми акцентирай пък дано се сетя.
Напомням ти УЙЧЕ, че гласувах за теб !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенедей да се дръвчиш на ШЕФА, да не те подхващам
Има тука един дето раздава софтуерен ВИНКЕЛ.
Ти ли си или някои плегиат???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЯ ми акцентирай пък дано се сетя.
Напомням ти УЙЧЕ, че гласувах за теб !!!
И не , няма да си разкрия метода на търговия в пълния му вариант ,
макар че съм споменавал няколко пътиМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСигурно ще е това , което няма да разбереш цял живот
Напомням ти УЙЧЕ, че гласувах за теб !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСигурно ще е това , което няма да разбереш цял животИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеУИЧЕ кво точно ти се избистри бря ???Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеУИЧЕ кво точно ти се избистри бря ???Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар