късо кабелче 55843
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеЧоно,къде я видя див. на дневна,брат?Ако имаш предвид MACD,няма такава,според
моя чарт.
Линия по дъна от 10-та и януари 12-та е в зоната,не зная дали работи..
Коментар
-
Чоно,къде я видя див. на дневна,брат?Ако имаш предвид MACD,няма такава,според
моя чарт.
Линия по дъна от 10-та и януари 12-та е в зоната,не зная дали работи..
Симпъл средна 200 на седмична е там,притесняват ме останалите,които може да
задържат при 30-31.Last edited by ExtraRange; 23.08.2013, 00:58.
Коментар
-
На дневна в евро долар има яка дивергенция.Според мен ще се потапяме,
2. долара мачка всички валути. Какъв е резона еврото да расте?
От друга странапробихме нагоре тренд линията на дневна и на месец и седмица е за нагоре.
3. тъй като тази тренд линия я бихме и надолу и нагоре по 2 пъти смятам , че дивергенцията ще сработи и ще направим корекция надолу.Last edited by 4ono; 23.08.2013, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение31.....35....24.50.....и нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДали не тръгваме за 24.50....корекцията неправилна май приключи
няколко падащи ножа и то доста стабилни за да се върже времево
Имаме ли ясни индикации , че е обърнало еврото нагоре , Бог да е на помощ
на къситеМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДали не тръгваме за 24.50....корекцията неправилна май приключиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДругото го разбрах учительо, но може ли по-подробно урока за перачите на пари? Как се парави?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеБраво. Гледай ме мен как търгувам и никога няма да сбъркаш. И никакъв страх и паника.....пробило ...непробило ...това е за балъците и разни хора перачи на пари.
Коментар
Коментар