добре НО ако сащ изядат дървото с тази агресия и ги размажат ? как ще е сценарият тогава? удари с ракети по европа.от Сирия и Иран и ...по израил?удари от арабски агенти вътре по сащ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеестествено,че ще рипа военни действия са Мехлем за Американската икономикаОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеИнтересно как би се отразила война със Сирия на гущерчетата?
като гледам предишните, май ще рипа.... но бавно!?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
е/д на 5 мин вижте какво рисува??? според това трябва да литне..vimpelLast edited by stone kold; 27.08.2013, 17:56.молим?айде нема нужда
Коментар
-
syria and iran have a mutual defense treaty.
attacking syria is an indirect way to attack iran, who sit on the third largest oil reserves in the world. supplying them weapons to syrian rebels, and then blaming syria for their use (false flag operation) is what they've likely done.
they're sneaky, but we already knew that. please, no more war for oil.yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеСлуша ли коментарите. Не им пука от ЮН законитеВажното е пазарите да са ОК
Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКлючовото е в червено:yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
American forces are "ready" to launch strikes on Syria if President Barack Obama chooses to order an attack, US Defence Secretary Chuck Hagel says.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
US ready to launch Syria strike, says Chuck Hagel
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-23847839yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеДолара -1% за сега спрямо Йената. Може да стигнем до -1.5% до края на деня.
Предвид страхливата политика на Обама, може да се окаже добри нива за дълги, при янатаСъщо така имаме добри свръхпродажби
Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар