Долара -1% за сега спрямо Йената. Може да стигнем до -1.5% до края на деня.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКо речи?
Продължавам да държа късия паундПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеOversold стана на 5545... до 5520 да е - от там е за дълги... Успех!
Продължавам да държа късия паундАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеНе е така поглeдни месечните обеми S&P, от година на година падат.
Погледни AMZN, NFLX, LNKD, P/S грозни, P/E трицифрени/четирицифрени, P/B - 15+.
Free Float нисък и гаргата е на ниво, внимателноyolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеОбемите са ниски щот хората си печат задниците на плажа още. Другия месец кум 8 10 нещата ще са нормални.
Погледни AMZN, NFLX, LNKD, P/S грозни, P/E трицифрени/четирицифрени, P/B - 15+.
Free Float нисък и гаргата е на ниво, внимателно
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеИ аз мисля, че акциите са надценени, но реално free float-а е много по-нисък от официалното. Обемите ниски, дори при S&P (виж месечна), което е предпоставка за гаргара с ритейл инвеститорите/спекулантите.yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеКва гаргара те гони така кат го гледам ще пробие на долу. Ако търгувам бих сложил цел 8000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеНякой си прави гаргара не само с Даксаyolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКой се заигра с дакса
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИ на третия не само че оставаш и без тях ами си и назад .
ПП . По темата - EUR/USD до края на седмицата под 1.3300
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеМи фащаш го два пъти и ето ти 80
ПП . По темата - EUR/USD до края на седмицата под 1.3300Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеголяма скука днес рейндж в 40 пипаyolo
Коментар
Коментар